To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - I LOVE THIS GAME - [next -> 1.02.2010]

Anonymous - Wto 10 Mar, 2009

Hello :) Siara nie da z siebie 130% normy dzisiaj... W zasadzie w ogóle nic nie da bo go nie będzie... Przeziębiony jest a pi±tek się zbliża i trzeba być w formie... Wiem że jak mnie nie ma to obie drużyny s± przegranymi... ale tak to już czasem bywa... :)

Pozdr...S

eeeeheheh siarka na forum :jupi: :jupi:

ej ja tez przeziebiony ale narazie sie nastawiam ze ide i tak. siarka cytujac ciebie trzeba byc twardkim a nie mientkim, co jest?

aha, przywitaj sie palko w dziale hyde park bo cie chlopaki killim.

Rudello - Wto 10 Mar, 2009

Mnie nie bedzie - choroba ;\ :'(

Już się przywitałem :)

Siara napisał/a:
Hello :) Siara nie da z siebie 130% normy dzisiaj... W zasadzie w ogóle nic nie da bo go nie będzie... Przeziębiony jest a pi±tek się zbliża i trzeba być w formie... Wiem że jak mnie nie ma to obie drużyny s± przegranymi... ale tak to już czasem bywa... :)

Pozdr...S

buuuuuuuła :lol2:

w pt cie wylecze w sztokholmie ;D

Kamilbike - Wto 10 Mar, 2009

Powiem ze bylo grubo, tyle trojek na oczy nie widzialem :P Myslalem ze kondycyjnie bedzie u mnie duuuzo slabiej, ale nie bylo tragedii, procz 2 skurczy w prawa lydke i prawy poslad xD

Co do chlopakow, to bardzo mila atmosfera, zero zlego patrzenia, nawet przy mojej sredniej 6/100000, ogolnie jestem na TAK ^_^

Mam prosbe jakby jeszcze mogli sie powpisywac Ci ktorzy byli i naprowadzili mnie kto byl kto, bo tak na wejsciu bylo imie/kswyka, a i tak 90% zapomnialem :(

Michał - Wto 10 Mar, 2009

ja wsadzałem z góry, a pod koniec jak sie rozjedzaliscie z pół obrotu paczke zajebałem

kamil ty grałe¶ z Jimkiem (od nas) i Kubsonem i Grz¶kiem

a ja z Freemanem i pcs'em

dzi¶ był wieczór krzy¶ka :jupi:

Michał - Wto 10 Mar, 2009

jak kazdy wieczór
generalnie nie gram , bo rozgrywka odbywa sie miedzy tob± a krzysiem ... DAMN !!

Kamilbike - Wto 10 Mar, 2009

Ok, dziekuje :)

Ostatnia jego trojka mnie zniszczyla, rzucil z odchylenia i wpadlo ;D

Za tydzien tez jestem, juz z lepsza srednia z gry :rotfl:

PS potrenuje na konsoli ;)

Michał napisał/a:
jak kazdy wieczór
generalnie nie gram , bo rozgrywka odbywa sie miedzy tob± a krzysiem ... DAMN !!

dzi¶ byli¶my razem .... on trafiał a ja troszke zbierałem :rotfl:

i trafiłem tak sobie z pod jednego kosza na drugi :rotfl:

dzisiejsze trojki marcela i krzyska to bylo jak zart z haldexem i s3 - kilka razy na poczatku smieszne, szybko niesmieszne, a potem katorga i mordega ktora sprawia ze myslisz o samoboju. xD

sorry panowie ze ja dzisiaj 50% ale mimo choroby i zmeczenia x10 zajebiscie bylo, bardzo lubie takie granie. i love this game.

FreeMan - ¦ro 11 Mar, 2009

jak zawsze bylo super.

Mimo gry tylko na jeden koszt , jestem zajechany dzis jak kon po westernie.
Fakt faktem dzien byl moj.... tylu trojek to juz dawno nie rzucilem. Ale ostanie dwie byly chyba jednak totalnym fartem...

Trzech na czterech i wynik 60 : 50 mowi sam za siebie...

I love this game.

pP - ¦ro 11 Mar, 2009

a ja tak chciałem, ale wolałem raz odpu¶cić niż w szpitalu wyl±dować, ale za tydzień nie ma bata..
Kamilbike - ¦ro 11 Mar, 2009

Krzychu, wez pod uwage ze ja tam raczej bylem jak piate kolo u wozu :P A wychodzac wczoraj z szatni dobrze powiedzialem ze dzis bede ledwo lazil. Chyba mam skrecony lekko staw kolanowy, pol nocy zawalilem, bo spac z bolu sie nie dalo :<