To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

Konrad - Sob 11 Gru, 2010

kosmita napisał/a:

a tak gaz
Obrazek

:rotfl:

oł jea mam gaziaka :jupi: :jupi:

a jak mam drugi telefon (dotykowy) to co mam? haha

pP - Sob 11 Gru, 2010

zefir napisał/a:
faktycznie 1600-1700 za nowke 3gs

poka bo znaleźć nie mogę :faja:

zefir - Sob 11 Gru, 2010

http://allegro.pl/nowy-ip...1362257795.html

tu masz przyklad, a do tego jest masa licytacji pozniej 1600zl za nowki, zreszta moj znajomy tydzien temu wylicytowal nowa sztuke z ery za 1450 :) ), ja jesli juz cos to wolalbym kupic uzywke bo tu mozna juz cos za 1000-1200 policytowac ;)

a jesli ktos wystawia za 2200 3gs znaczy ze z konia spadl i tyle :)

CHRZANEK - Sob 11 Gru, 2010

test piszę z telefonu geko :-) 3
CHRZANEK - Pon 13 Gru, 2010

a teraz pisze z domu.

Czy widać różnicę ???

Skoro nie widać różnicy to nie warto przepłacać.

Jaco - Pon 13 Gru, 2010

CHRZANEK napisał/a:
test piszę z telefonu geko :-) 3

CHRZANEK napisał/a:
a teraz pisze z domu.

Czy widać różnicę ???

Skoro nie widać różnicy to nie warto przepłacać.

heheh fajny test.. Podoba mi się :)

PiTT - Czw 16 Gru, 2010

znalazłem telefon dla siebie
http://allegro.pl/zloto-d...1357436491.html
ktoś chce, podzielimy się kosztem transportu

Jacek - Czw 16 Gru, 2010

czy teń mahoń będzię się komponował z lexusem?
CHRZANEK - Czw 16 Gru, 2010

Szperając w necie trafiłem na taki oto telefonik:

MOTOROLA MILESTONE XT720

http://smartmobile.pl/rec...milestone-xt720

Ciekawe urządzenie, porównywalne z GALAXY S i N8 no i oczywiście ze zwykłym Milestonem.

Dostępna w Pleju.
Warta rozważenia ???

M - Czw 16 Gru, 2010

Należy zadać sobie to jedno fundamentalne pytanie?
"Na chuy Ci to?"

Bardzo często sobie wylewam w ten sposób kubeł zimnej wody na głowę przeglądając gadżety z funkcją telefonu z zamiarem zakupu.

leon - Czw 16 Gru, 2010

we wtorek odebrałem N8
pierwsze wrażenie: WTF?? pomimo że wygląda ekstra(czerń) i jest dobrze wykonany to sprzedaje ten dotykowy szit i kupuje coś normalnego :wall:
.
.
.
.
drugie wrażenie po kilku dobrych godzinach: zainstalowałem nowy soft, ovi mapy, operę i pełno aplikacji które potrzebne mi w telefonie - no teraz to przynajmniej da się użytkować :) i ciągle dobrze wygląda :D
.
.
.
.
trzecie wrażenie sprzed chwili: jak dotąd nie miałem tak funkcjonalnego telefonu- wszystko jest uporządkowane i znajduje się dokładnie tam gdzie być powinno, w menu nie trzeba już jak to w starych symbianach bywało przejść przez 15 kliknięć by dostać się do np Acrobata, wszystko jest pod ręką", banalna edycja "pod siebie" każdego z 3 pulpitów - dodawać można dosłownie wszystko od ulubionych kontaktów przez aplikacje, strony www, najnowsze piosenki aż po jakieś stare zdjęcia, telefon szybko łapie GPS(wbudowany odbiornik!!) a Ovi Mapy nie tylko prowadzą ale i uczą się najczęściej wybieranych ulic przez co już za 3 razem wracając z Gliwic do domu navi prowadziła mnie miłym kobiecym polskim głosem tak jak jeżdżę zazwyczaj a nie jak jej się podobało, kolejna miła rzecz -nie wiem czy to standard ale wchodzę w książkę telefoniczną i chcę wybrać numer osoby Kowalski Jan- nie muszę klikać po kilka razy w 5 żeby wyświetliło się K - żeby znaleźć odpowiednie literki wystarczy tylko po jednym kliknięciu - coś jak słownik T9 tyle że w kontaktach - telefon sam dopasowuje klawisze do kontaktów,
trochę o multimediach: odtwarzacz muzyki na bardzo przyzwoitym poziomie obsługujący listy muzyki np z winampa a słuchawki mają niemal identyczna jakość jak te z Ipoda, zdjęcia i filmy mega mega mega - 12 MPx i 1080p - wyrzuciłem z torby kompakta - stał się niepotrzebny, HDMI - dla próby wrzuciłem na telefon Mrocznego Rycerza w HD (już na samym wyświetlaczu robi robotę) i podłączyłem telefon do LCD - żadnych przycięć, cały film obejrzałem bez problemu zatrzymując, cofając etc a głos oczywiście Dolby :) no i perełka na trocie : USB ON THE GO - biorę pendrive, podłączam i już słucham plików z pendrivea w telefonie, potrzebuje jakiś dokument w wordzie z zewnętrznego dysku - cyk kabelek między telefon a dysk i już go mam .. nawet myszkę da się podłączyć i nią obsługiwać telefon zamiast dłoni :)

ogólnie bardzo polecam !!!!!!!!! :pom: xD :pom: xD

Michał - Czw 16 Gru, 2010

CHRZANEK napisał/a:

MOTOROLA MILESTONE XT720

Ciekawe urządzenie, porównywalne z GALAXY S i N8 no i oczywiście ze zwykłym Milestonem.

Dostępna w Pleju.
Warta rozważenia ???

chrzaniu - to jest taki telefon odtwarzacz. Średnio polecam ... A my się rozumimy. Bierz milestona. Bawiłem sie N8 pitta i raczej nokia nie ma podejścia . Ale N8 ma lepszą klawirke

PiTT - Czw 16 Gru, 2010

Michał napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:

MOTOROLA MILESTONE XT720

Dostępna w Pleju.
Warta rozważenia ???

chrzaniu - to jest taki telefon odtwarzacz. Średnio polecam ... A my się rozumimy. Bierz milestona. Bawiłem sie N8 pitta i raczej nokia nie ma podejścia . Ale N8 ma lepszą klawirke

n900 jeśli już :)
ps. chooj się znasz :D

Michał - Pią 17 Gru, 2010

:rotfl:
saxorulez - Pią 17 Gru, 2010

w pociągu mówiłem o Milestone.. bierz ten telefon. To moja kolejna komórka. Android bardzo stabilny, łątwy w obsłudzie i ma w huj freewareowych aplikacji