mi - Wto 18 Sie, 2009 205 się da, jestem tego pewien.Marek23 - Wto 18 Sie, 2009
mi napisał/a:
205 się da, jestem tego pewien.
Moze nawet Ty dałbyś radę, ale musiałby byc szef teamu od decyzji co do strategii,opon,itd. Ty byś tylko jeździł, szef by rozkazywał, a ja bym komentował. Wtedy moze Anonymous - Wto 18 Sie, 2009
Cytat:
Polo dobra baza na rajdówkę, jak auto zdrowe ja bym budował z tego N2
I've got no money
Ale może to być dobra (zdrowa zapewniam) baza dla kogoś innego
Cytat:
Ja się ogólnie zastanawiam czy jest szansa zejśc ponizej 40 sek...
FWD - Polo GTI + Stig? A tak poważnie dobrze zestrojony Type R i ogarniający kierowiec by tego nie poczynił? Choćby Stig? OSKAR - Wto 18 Sie, 2009 A ja wam mowie,ze saxo lukaszowe i dariano za kierownica i mamy juz blisko 40 pP - Wto 18 Sie, 2009
Rado napisał/a:
Ale może to być dobra (zdrowa zapewniam) baza dla kogoś innego
robisz się nudny kolegoKoto - Wto 18 Sie, 2009
Marek23 napisał/a:
Moze nawet Ty dałbyś radę, ale musiałby byc szef teamu od decyzji co do strategii,opon,itd. Ty byś tylko jeździł, szef by rozkazywał, a ja bym komentował. Wtedy moze
"No załóż te slicki! Nie rozumiem Cię! Ja pier.dole no załóż slicki!"
kubas - Wto 18 Sie, 2009
Rado napisał/a:
A tak poważnie dobrze zestrojony Type R i ogarniający kierowiec by tego nie poczynił? Choćby Stig?
LOL ? Marek23 - Wto 18 Sie, 2009
Koto napisał/a:
"No załóż te slicki! Nie rozumiem Cię! Ja pier.dole no załóż slicki!"
Ziom, bo puszcze plotę u Ciebie w mieście, że przerzucasz się na rolki Anonymous - Wto 18 Sie, 2009
Cytat:
robisz się nudny kolego
Nie musisz czytać moich postów, chyba, że chcesz się ponudzić
Cytat:
LOL ?
Myślę, że Type R dałby rade.Tomcat - Wto 18 Sie, 2009 Kilka zdjęciów ode mnie:
Fydi, Willi & Krzaki
Jakiś koleś z Olkusza
Czasami chciałbym mieć rwd...
Najmniej skręcająca Honda na świecie
Ade'mu gratuluję zarejestrowania auta
Prawdziwa osobistość tego forum
Podsumowanko z mojej strony jest takie, że Saxo to najlepszy hothatch jaki kiedykolwiek powstał Loko zaskoczył mnie umiejętnościami jazdy po torze, o tym że Michool zna się na rzeczy już wiedziałem eM przekonał mnie że Honda skręca. K-mart ze mną nie porozmawiał nawet, jego pies też nie, ale pies w przeciwieństwie do K-mart'a przynajmniej dał się pogłaskać... Jeśli chodzi o mój czas to nie ma szału, ale biorąc pod uwagę że na R888 zrobiłem jakieś 10 okrążeń to tragedii nie ma. Na jeździe torowej jednak raczej się nie znam. Przydałoby się na pewno jeszcze kilka gadżetów w aucie... Bilstein na tył, rozpórka... Na pewno najlepsze było to że na śmietnikowych oponach można było polatać troszkę bokami
Dzięki wszystkim i pozdrawiam.Maciusiowy - Wto 18 Sie, 2009
Marek23 napisał/a:
Ziom, bo puszcze plotę u Ciebie w mieście, że przerzucasz się na rolki
a z M3 kto z rolki pociągnął ? Marek23 - Wto 18 Sie, 2009
Maciusiowy napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Ziom, bo puszcze plotę u Ciebie w mieście, że przerzucasz się na rolki
a z M3 kto z rolki pociągnął ?
Moja głupota Jakarti - Wto 18 Sie, 2009 heheh Januszku,
nie wiem jak ogarniasz ale przyjmuje rękawice
jak widac c2 przeciagu nie robi ale nie poddam sie bez walki k-mart - Wto 18 Sie, 2009 Tomcat,
przepraszam ze sie nie przedstawilem ale nawet nie wiedzialem ze Ty od nas, Twojego saxolota tez nie kojarzylem
To samo z reszta ktora nie zamienilem slowa, sorry guys...
duzo nas sie zrobilo w tym klubie Anonymous - Wto 18 Sie, 2009 A fotek mojej niebieskiej pokraki nikt nie ma?
PS. zrobiłem małą rewizję auta po upalaniu: rozyebały sie dwa sworznie wahaczy po przebiegu 3000 km , a poza tym o dziwo wszystko całe , nawet jakby żwawszy niż przedtem