To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [M] Muzykant martin.h

martin.h - Sob 09 Lip, 2011

martin.h - Pią 15 Lip, 2011

Można odlecieć słuchając tego kawałka xD

Anonymous - Pią 15 Lip, 2011

martin.h napisał/a:
Można odlecieć słuchając tego kawałka xD

Naćpany nie musisz słuchać muzyki żeby odlecieć :rotfl:

M - Pią 15 Lip, 2011

Taka kocia muzyka
martin.h - Sob 30 Lip, 2011

martin.h - Nie 31 Lip, 2011

martin.h - Nie 31 Lip, 2011

Annika Henderson znana w muzycznym światku jako Anika to urodzona w Niemczech, a na stałe mieszkająca w Cardiff promotorka, wydawca w wytwórni muzycznej, a od niedawna także wokalistka w solowym projekcie.
"Anika" to album z coverami... ale jakimi xD Repertuar to utwory z lat 60-tych i 70-tych zrobione w mrocznym klimacie, mamy tutaj m.in. Yoko Ono, Boba Dylana czy The Kinks.

"Masters of War" wymiata xD

Bart - Nie 31 Lip, 2011

Martin.h znany w muzycznym światku jako martinus to urodzony w Londynie, a na stałe mieszkający w Chorzowie promotor, wydawca w wytwórni ralliart.pl, a od niedawna także wokalista w EVO IX RS.
"GEJ" to album z coverami... ale jakimi xD Repertuar to numery z lat 60-tych i 70-tych zrobione w mrocznym klimacie, mamy tutaj m.in. Yoko Ono, Krystyne z Rozowej Gory czy Patriote-napastnika.

was79 - Pon 01 Sie, 2011

:rotfl:
martin.h - Pon 01 Sie, 2011

Bart napisał/a:
Martin.h znany w muzycznym światku jako martinus to urodzony w Londynie, a na stałe mieszkający w Chorzowie promotor, wydawca w wytwórni ralliart.pl, a od niedawna także wokalista w EVO IX RS.
"GEJ" to album z coverami... ale jakimi xD Repertuar to numery z lat 60-tych i 70-tych zrobione w mrocznym klimacie, mamy tutaj m.in. Yoko Ono, Krystyne z Rozowej Gory czy Patriote-napastnika.

Patrzę na avatar i myślę: "Ku.wa co ja napisałem?"

A Bartowi szykuje się wpie.dol już od dłuzszego czasu xD :rotfl:

was79 - Pon 01 Sie, 2011

wejdż lepiej na temat tu się witamy :lol2:
M - Pon 01 Sie, 2011

To jest błąd mechanizmu forum,
Martin próbowałeś kasować ciasteczka?

Jaco - Pon 01 Sie, 2011

martin.h napisał/a:
Bart napisał/a:

Patrzę na avatar i myślę: "Ku.wa co ja napisałem?"

A Bartowi szykuje się wpie.dol już od dłuzszego czasu xD :rotfl:

was79 napisał/a:
wejdż lepiej na temat tu się witamy :lol2:

:hhe:

martin.h - Śro 03 Sie, 2011

Bart, jest vintage ? ;D

martin.h - Wto 09 Sie, 2011

Muzyka potrafi przenosić, właśnie wróciłem ze Stanów :)