anjas - Pią 15 Paź, 2010 warto spojrzeć jeszcze na to, u kogo jesteśmy zadłużeni Bad-i - Pią 15 Paź, 2010 zaraz sprawdze konto.......
edit: rzeczywiscie szybko te liczby u mnie rosna M - Pią 15 Paź, 2010
Jakarti napisał/a:
kurcze, lol
wezcie skoncze ta gadke
zadluzenie rosnie stale.. od 89 roku
niestety sromotna czesc zadluzenia to zadluzenie samorzadow lokalnych w ktorych sklad sie zmienia systematycznie co pare lat. z dupy te przepychanki
wszycy za to placa..
ja, Ty, Pan, Pani..
Uwielbiam to.
POgadajmy o ostatnim odcinku "barw szczęścia"Jakarti - Pią 15 Paź, 2010 okej,
przepraszam
jak zaczniecie sypac danymi z GUSu, EUROSTATU itd.. to okej. bedzie to wtedy dyskusja.
a tak jedna strona mowi, ze PO zle, druga, ze dobre. jedna strona mowi, ze PIS zly, a druga ze dobry.. no mistrz duskusja PiTT - Pią 15 Paź, 2010
M napisał/a:
Jakarti napisał/a:
kurcze, lol
wezcie skoncze ta gadke
niestety sromotna czesc zadluzenia to zadluzenie samorzadow lokalnych w ktorych sklad sie zmienia systematycznie co pare lat. z dupy te przepychanki
wszycy za to placa..
ja, Ty, Pan, Pani..
Uwielbiam to.
POgadajmy o ostatnim odcinku "barw szczęścia"
eM już pisze jak na najbardziej niezależnym serwisie Niezalezna.pl POgadajmybizon - Pią 15 Paź, 2010 kazda opcja jest z tylka, bo zadna nie zajmuje sie analiza, podejmowaniem decyzji i reformowaniem, tylko sie nawzajem wyzywaja i bija o stolki.M - Pią 15 Paź, 2010
PiTT napisał/a:
M napisał/a:
Jakarti napisał/a:
kurcze, lol
wezcie skoncze ta gadke
wszycy za to placa..
ja, Ty, Pan, Pani..
Uwielbiam to.
POgadajmy o ostatnim odcinku "barw szczęścia"
eM już pisze jak na najbardziej niezależnym serwisie Niezalezna.pl POgadajmy
Napisałem tak z rozpędu, ale oczywiście rozumiem trzeba mi dopi.erdolić.PiTT - Pią 15 Paź, 2010 żart kuźwa
ale zauważyłeś to jak piszą przeciwnicy PO? M - Pią 15 Paź, 2010 Tak, proponuje też zapoznać się z komentarzami na onecie i gazecie.pl, tam przeciwnicy wszystkiego co przeciwne obecnemu obozowi polityczno-intelektualno-moralnemu wylewają taki jad że aż żal to czytać.Janusz - Pią 15 Paź, 2010
PiTT napisał/a:
żart kuźwa
ale zauważyłeś to jak piszą przeciwnicy PO?
hehe przypomniała sie mi jedna z krakowski pizzeri która w Menu ma;
33. Moherowy beret: zmarynowane rydzyki, PIStacje... Czy jakoś tak... w każdym badz razie mistrz
o jest, tyle ze na ulotkach PIS w pistacjach jest pogrubiony http://www.pizzagreg.pl/pizza.htmlM - Pią 15 Paź, 2010 Mistrz Janku PiTT - Pią 15 Paź, 2010 polecam pizze wiejską w da grasso...
koorwa, kawałki pokrojonej podwawelskiej i ogórek konserwowy prosto ze słoika
dawno takiego gówna nie widziałem nie mówiąc o jedzeniu tegoJanusz - Pią 15 Paź, 2010
M napisał/a:
Mistrz Janku
ogarnij sie Maciek.
Ja coś wklejam bo tyczy sie tematu, i jest zabawne a Ty oczywiście reagujesz jak klasyczny przykład babci w moherowym berecie, bo ktoś śmiał sie w ogle zwrócić uwagę na świety PIS.
zapewniam Cie ze gdyby było napisane 33. Przysmak komucha, ser, szynka, czarny piePRz, POr. To tez by mnie to śmieszyło.
dodam tez ze nie lubie PO ale Jestem mega szczęśliwy ze u władzy nie ma PISU, wtedy szłoby sie pociąć. M - Pią 15 Paź, 2010
Janusz napisał/a:
M napisał/a:
Mistrz Janku
ogarnij sie Maciek.
Ja coś wklejam bo tyczy sie tematu, i jest zabawne a Ty oczywiście reagujesz jak klasyczny przykład babci w moherowym berecie, bo ktoś śmiał sie w ogle zwrócić uwagę na świety PIS.
Właśnie o taki onetowski jad mi chodziło. Dzięki Janusz.Janusz - Pią 15 Paź, 2010
M napisał/a:
Janusz napisał/a:
M napisał/a:
Mistrz Janku
ogarnij sie Maciek.
Właśnie o taki onetowski jad mi chodziło. Dzięki Janusz.
Proszę Cie Maciek... Jak Cie lubie tak, jak tylko jest temat polityczny, stajesz się nieznośny dla otoczenia.
jakbyś nie zauważył, to sam zaczołes pluć "jadem" pierwszy Ziom szkoda życia na kłótnie polityczne, weś trochę się do tego zdystansuj