Jacek - Wto 05 Kwi, 2011 zaś kleks...jadę do domuwas79 - Wto 05 Kwi, 2011 raczej do proktologa Red - Wto 05 Kwi, 2011 Aaa tam kleks
Zawsze mogło być gorzej Yarko - Śro 06 Kwi, 2011 heh jak zwykle, oddałem felgę do zrobienia, umawiałem się na odbiór na środę, dzwonię i okazuje się że nawet jej nie ruszyli... Polska mistrzem Polski, tu najlepiej nie mieć samochodu, w ogóle najlepiej nic tu nie robić, a przede wszystkim nie wierzyć ludziomJakarti - Śro 06 Kwi, 2011 moge spytac gdzie?Yarko - Śro 06 Kwi, 2011 renowacjafelg.pl
poprzednim razem też nie dotrzymali terminu, ale teraz było to akurat dla mnie ważneJakarti - Śro 06 Kwi, 2011
no to poczekam i ja
powiedzieli wczoraj, ze w tydzien zrobią. ile u Ciebie?
to obok nas wiec jakbys chcial zeby Ci to odebrac czy cos to mow.Yarko - Śro 06 Kwi, 2011
Jakarti napisał/a:
no to poczekam i ja
powiedzieli wczoraj, ze w tydzien zrobią. ile u Ciebie?
to obok nas wiec jakbys chcial zeby Ci to odebrac czy cos to mow.
powiedzieli, że na dzisiaj będzie gotowa, specjalnie nie zakładałem innych kół, bo akurat do dzisiaj udało mi się poprzekładać kilka spraw, tak żeby obejść się bez samochodu, kurde czy bycie słownym tak dużo kosztuje ? nie można było od razu powiedzieć, że zrobią ją na piątek ? wkurwia mnie takie coś, najgorsze że w pobliżu nie ma takiej firmy, a nie mam czasu dymać przez całe miasto by zostawić i odebrać felgę Yarko - Śro 06 Kwi, 2011
Jakarti napisał/a:
to obok nas wiec jakbys chcial zeby Ci to odebrac czy cos to mow.
dzisiaj i tak zakładam 15'stki więc będę miał jeżdzącą furę, ale dzięki za propozycję Jakarti - Śro 06 Kwi, 2011
Yarko napisał/a:
a nie mam czasu dymać przez całe miasto by zostawić i odebrać felgę
dlatego mowie, ze jak bedzie gotowa to moge odebrac i w godzinach pozno wieczornych - 21/22 podjedziesz i zgarniesz bez korkow.
Cytat:
dzisiaj i tak zakładam 15'stki więc będę miał jeżdzącą furę, ale dzięki za propozycję
zaden problem.Yarko - Śro 06 Kwi, 2011
Jakarti napisał/a:
dlatego mowie, ze jak bedzie gotowa to moge odebrac i w godzinach pozno wieczornych - 21/22 podjedziesz i zgarniesz bez korkow
spoko spoko, najważniejsze dla mnie było to, żeby wybrać się w tym tygodniu na rozete poćwiczyć, bo za tydzień ułęż i wypadałoby trochę poskrecąć przed, na 15'stkach mam prawie nowe R1R i szkoda mi je zjechać na takim wstępnym treningu, a opony na 16'stkach akurat mam do dobicia, no ale jest jak jestJakarti - Śro 06 Kwi, 2011 wszystko jasne.Anonymous - Śro 06 Kwi, 2011 oddałem tam kiedyś koła do malowania. Na zawieszce markerem napisali BIAŁE. Jak po tygodniu pojechałem odebrać bo Mini głupio wygląda na koziołkach zamiast na kapciach to leżały sobie piękne gotowe…srebrne. Na pytanie WHY? Pan mi odpowiedział, że: nie zastanawialiśmy się na jaki kolor ale srebrny też ładny. Więc tydzień później (po czasie) odebrałem już białe pP - Śro 06 Kwi, 2011 porysował mi jakiś dzwon fiestę kluczem..maska i prawy bok cały Yarko - Śro 06 Kwi, 2011
pP napisał/a:
porysował mi jakiś dzwon fiestę kluczem..maska i prawy bok cały