To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - Wlasnie widzialem fajny film

martin.h - Nie 20 Sty, 2013

AleX_R53 napisał/a:
Najlepsza scena:

http://www.youtube.com/watch?v=Xoxryi492d0 :rotfl:

Zgasił chłopaka niesamowicie ;D Nie wiem, ale dla mnie tak powinni wyglądać i zachowywać się wszyscy nauczyciele. Większość młodych, agresywnych ludzi to półgłówki i trzeba ich zagiąć inteligencją :]
Martwi mnie też to, że ten film nie doczekał się polskiej premiery, czy my jesteśmy trzecim światem? Czy dystrybutorzy nie potrafią wybierać genialnych filmów? Nie rozumiem tego :wall:

PiTT - Nie 20 Sty, 2013

rozumiem, że wszyscy oglądali legalne wersje filmu ;)
chyba też "kupię" bo zachęciliście :D

M - Nie 20 Sty, 2013

Tak, najbardziej legalne są BRRIPY 1080P :lol2:
Mucha - Nie 20 Sty, 2013

dzis obejrze Detachment... :faja:
Bonczek - Nie 20 Sty, 2013

Ja już ukradłem nawet 8)
Anonymous - Nie 20 Sty, 2013

gdzie to mozna ukrasc??przepraszam za moj brak doswiadczenia
Bonczek - Nie 20 Sty, 2013

Zatoka Piratów :jupi:
M - Nie 20 Sty, 2013

Przybywaj Rabarbarze do zatoki piratów :rotfl:
Miniac - Nie 20 Sty, 2013

martin.h napisał/a:
"Django" - nadużyciem nie będzie nazwanie tego filmu najlepszym dziełem Quentina Tarantino.

Nadużyciem to był ten post. Ten film jest nudny i o niczym. Poza jakością zdjęć i grą aktorską (aczkolwiek jak ktoś oglądał "Bękartów" i "Wyspę Tajemnic" to będzie miał ich replay). Ledwo zmęczyłem te flaki z olejem. Film zdecydowanie poza TOP5 Quentina. :ban:

M - Nie 20 Sty, 2013

zgadzam sie z Miniakiem.
Mnie rozwalil Deathproof ale chyba z tym jestem w mniejszosci.

Miniac napisał/a:
martin.h napisał/a:
"Django" - nadużyciem nie będzie nazwanie tego filmu najlepszym dziełem Quentina Tarantino.

Nadużyciem to był ten post. Ten film jest (...) o niczym.

Przykro mi, że jesteś osłem :]

M napisał/a:
zgadzam sie z Miniakiem.
Mnie pomylony Deathproof ale chyba z tym jestem w mniejszosci.

Deathproof musi ustąpić PULP FICTION, ale głównie ze względu na to że ten PF był pierwszy i tak inny, że trzeba go traktować jak "Gwiezdne Wojny" gatunku :]

Zdecydowanie Deathproof i Bękarty Wojny (za emocje i napięcie w kilku scenach) są ex aequo nr1.

martin.h napisał/a:

A Ciebie już jakiś kopnął?

Czy tu wrzucamy tylko takie filmy jakie właśnie oglądaliśmy, czy też ulubione pozycje?

Jeśli to drugie to chciałbym polecić wszystkim "Arlington Road"

Jeśli ktoś tak jak ja zwariował na punkcie "Skazanych na Shawshank" również pod wpływem Tim'a Robbinsa - nie zmarnuje wieczoru.. jak na DJunk'go :>

Niemy - Nie 20 Sty, 2013

martin.h napisał/a:
Miniac napisał/a:
martin.h napisał/a:

Nadużyciem to był ten post. Ten film jest (...) o niczym.

Martin chyba coś nie tak masz pod czapką człowieku, weź się ogarnij, a najlepiej to nie pisz tu już nic na tym forum, bo tylko ludzi wqrwiasz

Miniac napisał/a:
martin.h napisał/a:

A Ciebie już jakiś kopnął?

A co, chcesz być pierwszy? :>

Sorry Miniac, ale przypomnij sobie o czym były tak uwielbiane przez Ciebie Bękarty Wojny. Jeśli nie potrafisz zrozumieć o czym jest film, i nie mam tutaj na myśli wojny secesyjnej i czasów niewolnictwa bo tak daleko może nie sięgasz pamięcią, to przykro mi. Przykro mi, że nie zrozumiałeś tego filmu. Ale jak już przyjedziesz mnie kopnąć to Ci wytłumaczę :]