Wynik Drone'a też nielichy zważywszy na moc samochodu
gratuluję chłopaky!Cassis - Nie 08 Maj, 2011 Januszek Mistrz carlose - Nie 08 Maj, 2011
Mick napisał/a:
Było BAAARDZO przyjemnie! tor jest na prawdę dobry. Znacznie lepiej to wygląda niż Lublin czy Radom.
Kamilu dzięki za kiełbaskę
PITT dzięki za podróż
Carlose dzięki za towarzystwo
Miło było poznać nowych, żałuję że nie pogadałem z ROJ-em (bo nie wiedziałem, że to CLio na WU .... to on )
ja również dziękuje
co do toru... ta pralka wymiata bizon - Nie 08 Maj, 2011 przypomnialo mi sie, ze chcialem podziekowac majkowi, ze dal podotykac prosiaka i przepolerowac kredens
szkoda, ze nie zalapalem sie na lajtowe u jakartiego, ale musialem sie juz turlac na chate M - Nie 08 Maj, 2011 Tutaj jest dzisiejsza trasa a na legendzie prędkości (na przykładzie jednego z przejazdów:
Enjoy.Lejek - Nie 08 Maj, 2011 Dzieki wszystkim za klimacik, dzieki M za grilla i ogarniecie impry! Ułęż KOZAK ! mistrz trasa. Wyjezdziłem się jak nigdy, wszystko mnie boli i cały śmierdze spalonym olejem Aha i moj czas to 2:26 jak by kto pytał Drone - Nie 08 Maj, 2011 Ja dorzucę jeszcze podziękowania za grilla. Bez niego musiałbym smażyć kiełbachy na słońcu , jak to ktoś sugerował
Fotki jakie zrobiłem, zanim zapomniałem że mam aparat
anjas - Nie 08 Maj, 2011 fajny jest ten race chrono
aha, ja zrobiłem 2.25.1, mikan nie pamiętam dokładnie, ale 2.24.xPiTT - Nie 08 Maj, 2011 131 fotek
endzoj! słit focie z toruroj - Nie 08 Maj, 2011 to teraz ja.
wielkie dzięki M za ogarnięcie, myślę, że zgodzimy się dobrodusznie żebyś raz na miesiąc nam taką imprezkę ogarniał, sprawdzileś się
bardzo miło było poznać tyle zajebistych ludzi!
dalej
dzięki wszystkim co mnie wozili na prawym - bardzo spoko! (konkluzja i tak jest taka, że chcę mx-5 )
dzięki za wszelkie pomoce, rady etc.
dzięki Drone nie miałem najgorszego czasu
(i niech nikt mi nie mówi, że sei jest słabszy niż clio! po prostu byłem lepszy )
generalnie kozacka niedziela, chcę więcej!Greg - Nie 08 Maj, 2011
Clio teraz wygląda kozak. Ale Kubuś, gdzie zgubiłeś wydech?
Mnie kurka wodna nie mogło być - miałem inne, nieciekawe i nieprzekładalne zajęcie Ble.bizon - Nie 08 Maj, 2011 PiTT, jest pare niezlych shotow M - Nie 08 Maj, 2011 Dobre foty PiTT, fajnie to wygląda.roj - Nie 08 Maj, 2011 foty kupa, nigdzie nie ma moje clio, prostestuję (a jechałem tak wolno, że najłatwiejszy samochód do obfocenia )Jacek - Nie 08 Maj, 2011 hitem wyjazdu jest skóra anjasa...reszta się nie liczy