miras - Wto 18 Lut, 2014 Bez śmiacia proszę W moto światła też inaczej świecą , jak są soczewki to się przesłonę tylko obraca i jest ok.
Ja kilka już u niego oglądałem i było całkiem ok tylko lekki biały nalot pod owiewkami na aluminiowych mocowaniach itp. Ale na pewno bardziej na korozję narażone.Kenet - Wto 18 Lut, 2014
Święty napisał/a:
wszystkie były zardzewiałe
Sorry, taki mają klimat miras - Wto 18 Lut, 2014 Kenet, Święty - Czw 20 Lut, 2014 Sibu - Czw 20 Lut, 2014 To i tak jest nic wielkiego w porównaniu do Sidecarów podczas Isle of Man, tamto to jest dopiero miazga
Podoba mi się że są wstanie wstrzymać całą wyspę, żeby w dzisiejszych czasach, zrobić jedną z najniebezpieczniejszych imprez sportowych na świecie.
W lubelskim z powodu rozpadu toru chcieli zorganizować rajd Motyczański i skończyło się na tym, że ludzie grozili bojkotem zawodów ... maszynami rolniczymi Grajdół zaje.any.
http://www.lublin112.pl/p...e-torze-lublin/Kamill - Czw 20 Lut, 2014 Czyli Motycz jednak nie będzie dugą wyspą Man Święty - Pon 10 Mar, 2014 jadę dzisiaj po łańcucha, zębatki, oliwę i filtry i czas sezon otworzyć Anonymous - Pon 10 Mar, 2014 Ja swoją Kobyle musze wystawićanjas - Pon 10 Mar, 2014 od dzisiaj w lidlu rewelacyjna oferta na motocyklowy outfit.
Po głowie mi chodzą na poważne te buty... Ale koniecznie te wyższe
Tylko krótkie
Anonymous - Pon 17 Mar, 2014 No to tak Sprzedam
Yamahe TDm czerwona 1991 , pojemnosć 850 , na angielskich blachach , po wymianie płynów , w tamtym roku robione uszczelniacze przodu i wałka zdawczego , motór bezawaryjny .
Oraz ciuchy motocyklowe kurtka spodnie buty :
Zestaw tekstylny ze wzmocnieniami i ochraniaczami kolan , barków , pleców , łokci .
Buty Alpinestars nówki stuki praktycznie , rozmiar 42 Czarne z czerwonymi dodatkamiM - Pon 17 Mar, 2014 Pomyliły Ci się tematyAnonymous - Czw 27 Mar, 2014 Wrzucam i tutaj i na giełdę http://tablica.pl/oferta/...D5-ID5rhYz.htmlKenet - Czw 27 Mar, 2014 Ale po co w 2óch miejscach? Pomyliły Ci się znów tematy.Kenet - Czw 27 Mar, 2014 BTW - czy ktoś z Was ujeżdżał taki sprzęt - Suzuki GSX 650 F ?
Rozważam zakup na ten sezon i muszę się zdecydować między fazerem fz6, a właśnie tym suzuki. Jeśli ktoś ma doświadczenie na tych modelach to proszę o krótkie recenzje. Może ktoś znajomy sprzedaje cobym mógł bez szukania pobrać dobrą sztukę?