To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Wybory do Parlamentu 2011

Marek23 - Pon 10 Paź, 2011

Cytat:
pedał i transwestyta w parlamencie, no kurfa!!

Dla dobra wszystkich. Jak ktos nie ma zony i konta bankowego to juz jest masakra i nie moze byc politykiem. Ale jak ktos sobie zmienia plec,itd to luz, fajnie,ze jest poslem :lol2:
Ludzie teraz są debilami.

A poza tym, walczmy z kryzysem,a nie z pisem. I tego zycze wygranej partii. Jak już rządzą to z sukcesami. Mam nadzieję,że będę mógł napisać tutaj,że się myliłem.

Choć w drogi to nie wierzę :lol2:

no name - Pon 10 Paź, 2011

Jakarti napisał/a:
na chuk pisac cos takiego - napisz o co chodzi bo moze sa ludzie ktorzy faktycznie nie wiedza.

Chodzi o to co było na Węgrzech, jedna partia po chyba 8 latach / wyborach
zaczeła rządzić. Stąd mapka gdzie głosowano na PiS i wypowiedz wodza PiS że w Wawie kiedyś będzie Budapeszt

M - Pon 10 Paź, 2011

Jakarti napisał/a:
kurde Maciek - kurde Maciek - wez dorosnij :D
na chuk pisac cos takiego - napisz o co chodzi bo moze sa ludzie ktorzy faktycznie nie wiedza.
Nie chce mi sie, jestem dorosly i nie mam zamiaru tu nikogo obrazac. Oceniam zachowania ktore widze na codzien. Mam dalej sie tlumaczyc?
Anonymous - Pon 10 Paź, 2011

no name napisał/a:
rabarbar napisał/a:
w sumie zawsze lubiłem gulasz....

Oczywiście wiesz że oryginalny węgierski gulasz to zupa :] ?

ojciec jam jest kucharz po szkole

M - Pon 10 Paź, 2011

Jak bedzie kryzys to sie wezmie kredyty znowu, ludziom sie powie ze.vat 25 jest dla nich dobry i wszystko bedzie po staremu i wszyscy beda szczesliwi.
no name - Pon 10 Paź, 2011

rabarbar napisał/a:
ojciec jam jest kucharz po szkole

znaczy że wiesz :]

Jakarti - Pon 10 Paź, 2011

oki oki
teorie sa rozne ;)

m.in
http://wybory.onet.pl/par...aktualnosc.html

lub z usmiechem
http://mediator.salon24.p...a-byc-budapeszt

M napisał/a:
Nie chce mi sie

otoz to. wiec po co rzucac jakies haselka i zostawiac to niedopowiedziane.

Maciusiowy - Pon 10 Paź, 2011

M napisał/a:
Najlepsze jest to ze wiekszosc ludzi nie wie o co chodzi z wegrami i smieje sie nawet nie wiedzac czemu jak malpa w zoo.

w mediach kloacznych coś pisali :)

Maciusiowy napisał/a:
w mediach kloacznych coś pisali :)

rzuc to bo sie poburdzisz: D

Janusz - Pon 10 Paź, 2011

Marek23 napisał/a:
Dla dobra wszystkich. Jak ktos nie ma zony i konta bankowego to juz jest masakra i nie moze byc politykiem. Ale jak ktos sobie zmienia plec,itd to luz, fajnie,ze jest poslem

sory, może i jestem homofobem, ale dla mnie jak ktoś zmienia płeć lub jest homoseksualista to ma fest nie równo pod deklem... Ok jestem odrobine tolerancyjny i nie uważam ze powinno sie ich odrazu do piachu wstawić, ale nie sobie siedzą na dupie w domu i wypinają tam kakaowe oko komu chca lub niech sobie przymierzają tam ciuszki, ale niech nie starają sie rządzić krajem kurfa !! przecież to jakąś patologia... jedyna nadzieja to taka ze większość ludzi nie wie w tych wyborach na kogo głosuje tylko wybiera partie i strzela.... bo ja nie wierze ze można świadomie wybrać takie osoby :wall:

Janusz - Pon 10 Paź, 2011

.
Maciusiowy - Pon 10 Paź, 2011

.

janusza come out :D
Bart - Pon 10 Paź, 2011

Janusz, ja głosowalem na Annę Grodzką, serio.