no name - Pon 15 Paź, 2012 Gdzieś czytałem że nie powinno się dusić emocji.mi - Pon 15 Paź, 2012 Jaka - daj spokój, to nie ma sensu.Jakarti - Pon 15 Paź, 2012
Marek23 napisał/a:
Jaka, po prostu nie chce byc az tak niemily, wiec podaruj sobie gadki o braku argumentów
hehehe... najpierw piszesz cos o mnie a pozniej mowisz, ze nie powiesz bo nie chcesz byc niemily. czekam na wiadomosc na PW bo jestem ciekaw. no chyba, ze wolisz byc niemily to moze byc tutaj. nie ma problemu.GeKo - Pon 15 Paź, 2012 Marek się napiął jak agrafka przed otwarciem Po jaki kij nie wiem.Marek23 - Pon 15 Paź, 2012
Jakarti napisał/a:
hehehe... najpierw piszesz cos o mnie a pozniej mowisz, ze nie powiesz bo nie chcesz byc niemily. czekam na wiadomosc na PW bo jestem ciekaw. no chyba, ze wolisz byc niemily to moze byc tutaj. nie ma problemu.
Jaka, w sumie to co mam tu rozwijać. Napisałem przecież a propo małej kąśliwości. I w tym miejscu bym to zostawił, bo nie czuję potrzeby dyskutowania o tym.Jakarti - Pon 15 Paź, 2012
Marek23 napisał/a:
Jaka, w sumie to co mam tu rozwijać. Napisałem przecież a propo małej kąśliwości. I w tym miejscu bym to zostawił, bo nie czuję potrzeby dyskutowania o tym.
ok.
Marek23 napisał/a:
Ale dziękuję,że mi tak ładnie odpisałeś, nawet kąśliwość była cięta jak na kogoś kto w realu ma problemy z wysławianiem
dziękuję, że tak ładnie mi odpisałeś. Twoja kąśliwość była nawet cięta jak na kogoś kto w necie ma problemy z wyjaśnieniem swojego zdania, którego nie umie uzasadnić Marek23 - Pon 15 Paź, 2012
Cytat:
dziękuję, że tak ładnie mi odpisałeś. Twoja kąśliwość była nawet cięta jak na kogoś kto w necie ma problemy z wyjaśnieniem swojego zdania, którego nie umie uzasadnić
Jakbym był logopedą to może bym uzasadnił, a tak nie wiem czego ode mnie oczekujesz.Jakarti - Pon 15 Paź, 2012 loozik Bart - Pon 15 Paź, 2012 o proszę, jaka nowość! Nie wiem czy ktoś się tu jeszcze jara dostawczakami, ale toyota wypuszcza na eu rynek pierwszy od wielu lat nowoczesny model (trudno takimi nazwać hiace'a i dynę). No i nareszcie będą mieli w ofercie niezawodnego diesla (zakładając, że pod maskę trafi 2.0hdi jak w pozostałej trójce z Sevel):
voila - toya pro-ace:
Bart - Pon 15 Paź, 2012 jeszcze jedna dostawcza ciekawostka, lifting fiata Qubo na 2013:
poszli za ciosem - sukces 500tki spowodował, że niedługo ducato z takim frontem wypuszczą Jacek - Pon 15 Paź, 2012 pro ace to jumper albi jumpi. PSA jest szansa że nie będzie kosztował 100 tysięcy plus lakier metalik...
brakuje tego w toyocie to znaczy samochodów użytkowych.
pro ace będzie dostępny w pierwszej połowie przyszłego rokuno name - Pon 15 Paź, 2012
Jakarti napisał/a:
loodzik
Co tu się dzieje normalnie Bart - Pon 15 Paź, 2012
Jacek napisał/a:
pro ace to jumper albi jumpi. PSA jest szansa że nie będzie kosztował 100 tysięcy plus lakier metalik...
chodzi o jumpy? Jacek - Pon 15 Paź, 2012 o właśnie Marek23 - Pon 15 Paź, 2012 W Toyocie leasingdawca kaze placic uzytkownikowi auta za kazde powiadomienie strazy miejskiej czy też policji o tym, kto jest uzytkownikiem auta?