Kamill - Pon 21 Paź, 2013 Tak sobie myślę że jak się ukruszyła to gdzieś musiał polecieć ten kawałek.Bad-i - Pon 21 Paź, 2013 Wszystko zalezy kiedy sie ukryszyla. Tak czy siak motor i tak byl do zrobienia czyli najwieksza strata to awaria na ostatnich 2 oesach.Vlodarsky - Pon 21 Paź, 2013
Cytat:
Tak sobie myślę że jak się ukruszyła to gdzieś musiał polecieć ten kawałek.
Ja uważam, że się wbiła w tłok i tak już zostało. Widziałem takie coś parę razy Bad-i - Pon 21 Paź, 2013 To juz lada moment sprawdzimy, jedyne co przemawia przeciw to fakt ze stalo sie to na zimnym motorzeVlodarsky - Pon 21 Paź, 2013
Bad-i napisał/a:
To juz lada moment sprawdzimy, jedyne co przemawia przeciw to fakt ze stalo sie to na zimnym motorze
Nie bój żaby uklepało się Bad-i - Wto 22 Paź, 2013
Czesio napisał/a:
Ale saxiak jak by niepatrzeć dalej bezawaryjny
W sumie racja, ale tez nauczka zeby wymieniac swiece maksymalnie co dwa rajdy (to juz zaden koszt)Vlodarsky - Wto 22 Paź, 2013 Niestety jest wiele rzeczy które tak co dwa rajdy warto by wymienić... 106 - Wto 22 Paź, 2013 heheh pozdrawiam fotografow:
jednak bad-i zachowal sie jeszcze kulturalniej, zatrzymal sie i zapozowal do zdjec:
leszna to ponoc cos co ma zwiazek z cisownica, dodany jakis 2km fragment.
goleszow jechalem w 2008 choc nie wiem czy teraz idzie w tej samej
konfiguracji. puncow to chyba nowy odcinek.
nie ma co ukrywac ze to moj ulubiony rajd w kalendarzu rpp jechalem go w 2005,
2008, 2010, 2012 konczac prawie zawsze na pudle w klasie/grupie i dwukrotnie na
4tym w generalce... z tego rajdu brakuje mi tylko dzbanka z generalki
razem z Duda mamy juz zaklepany dobry wynik w sezonie ale mimo to startujemy.
qbus Wy jedziecie? patrzac na punkty w generalce to na pewno bedzie tez rundi.
kto sie wybiera? bedzie tradycyjna hothatchowa delegacja na ogladarze?
EDIT...
jakby ktos (moze Marek23) szukal szybkiego auta na cieszynke..........
to polecam http://www.rajdy.hoga.pl/...l=&Dzial=wynajmę+samochód+(komuś)
Cartoon - Wto 22 Paź, 2013 a czym Wy pojedziecie? Bad-i - Wto 22 Paź, 2013
cartoon jak sie uda to chcemy czyms mocniejszym. do drugiego wszystko sie wyjasni.qbica - Wto 22 Paź, 2013
106 napisał/a:
kto sie wybiera? bedzie tradycyjna hothatchowa delegacja na ogladarze?
oczywiście że delegacja będzie Koto - Wto 22 Paź, 2013 Odcinek Puńców znam, mi się podoba bardzo 3 odcinki tylko w pierwszej pętli, następne bez puńcowa.ŁukaszS3 - Wto 22 Paź, 2013