M - Wto 02 Kwi, 2013 Też tak myślałem - jednak wnioski moje są takie że gazety pisane pod linię programową jakiś konkretnych światopoglądów i organizacji politycznych lepiej wyrzucić do śmietnika i nie zaśmiecać sobie nimi głowy.
To się tyczy każdej strony politycznej.anjas - Wto 02 Kwi, 2013
M napisał/a:
gazety pisane pod linię programową jakiś konkretnych światopoglądów i organizacji politycznych lepiej wyrzucić do śmietnika i nie zaśmiecać sobie nimi głowy.
To się tyczy każdej strony politycznej.
a co czytasz Maćku? M - Wto 02 Kwi, 2013
anjas napisał/a:
M napisał/a:
gazety pisane pod linię programową jakiś konkretnych światopoglądów i organizacji politycznych lepiej wyrzucić do śmietnika i nie zaśmiecać sobie nimi głowy.
To się tyczy każdej strony politycznej.
a co czytasz Maćku?
Z prasy to nic w tej chwili, że tak powiem "położyłem lachę".Bart - Wto 02 Kwi, 2013 czyli zostaje tylko niezależna.pl M - Wto 02 Kwi, 2013 gejowo.plBart - Wto 02 Kwi, 2013
co prawda na pewno nie można mu wierzyć, zresztą TVNowi też wierzyć nie można (bo pewnie coś zmanipulowali), ale jednak: http://www.tvn24.pl/rosto...e,316018,s.htmlM - Śro 03 Kwi, 2013
Pożyjemy zobaczymy, skok na składkę ofe już był.
Warto posłuchać jednak żeby zobaczyć szerszy kontekst.Anonymous - Śro 03 Kwi, 2013 Siedzę sobie w takiej spółeczce na listerkę A i chciałem poszukać informcji na temat zaawansowania ich "projektu" budowy trasy S8... no i benc:
Tak jak mówiłem za pierwszym razem gdy pojawiła się rozmowa na temat bitcoinów, prędzej czy później będzie delegalizacja, Tylko jeszcze ktoś musi na tym zarobić http://waluty.wp.pl/kat,9...10588&_ticrsn=3M - Śro 03 Kwi, 2013 Ten artykuł to jedna wielka bańka dziennikarska Anonymous - Śro 03 Kwi, 2013
M napisał/a:
Ten artykuł to jedna wielka bańka dziennikarska
spiseg w sensie?M - Śro 03 Kwi, 2013
AleX_R53 napisał/a:
M napisał/a:
spiseg w sensie?
Spiseg przeciwko rozumowiAnonymous - Śro 03 Kwi, 2013
M napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
M napisał/a:
spiseg w sensie?
Spiseg przeciwko rozumowi
To idealnie dla mojego lemingowego serwilistycznego podejscia!