Koleś normalnie przyjechał autem, chciał żebyśmy mu go sprawdzili bo coś stuka w silniku M - Pią 31 Lip, 2009 jakby sie znał na silnikach to silnik by mu dawno sie zatarł
a tak ze sie nie zna to by jeszcze jezdzil z 10tysięcy
życiemichool_vt - Pią 31 Lip, 2009
pierdole nie kupuje subaru , przestałbym jeździć jakby silnik odpadł Vlodarsky - Pią 31 Lip, 2009 taką samą dziurę u nas klient ma w skrzyni w C4 TU5JP4 - z tym, że już tą skrzynię kiedyś wymienialiśmy z tego samego powodu - rozpadł się mechanizm różnicowy i wywalił dziurę w obudowie ( i wiele innych ciekawostek ) Chyba musiał redukować z 5 na 2 bieg dzik - Pią 31 Lip, 2009
A co wybilo dziure?martin.h - Pią 31 Lip, 2009 Nie wiem jaka była dokładna ekspertyza bo nie było mnie w ten dzień w pracy, ale chyba sworzeń tłokowy widoczny na jednym ze zdjęć.Qukie - Pią 31 Lip, 2009 jak on to zrobił? kręcił do 15.000?martin.h - Pią 31 Lip, 2009 Ogólnie to subarowskie 2.5 jest niedoskonaqłym silnikiem, może nie o tyle w sensie konstrukcyjnym co w sensie zastosowania materiałów. Jednym z minusów są tłoki. Co zrobił właściciel - ba co zrobił poprzedni właściciel, bo ten co przyjechał do nas kupił je tydzień wcześniej - to nie wiem.wasq - Pią 31 Lip, 2009
martin.h napisał/a:
. Co zrobił właściciel - ba co zrobił poprzedni właściciel, bo ten co przyjechał do nas kupił je tydzień wcześniej - to nie wiem.
jak to co chlopaki zobaczcie jak to moje nowe subaru zapierdala :P:Pk-mart - Sob 01 Sie, 2009 To sie bierze od docierania silnika.bizon - Sob 01 Sie, 2009
Cytat:
olej był jeszcze?
a po co olej? przeciez nic nie smazyl Misiek_lbn - Nie 02 Sie, 2009 http://www.youtube.com/wa...feature=related
podobno to Michała kolega z LPGforum.org KarQ - Nie 02 Sie, 2009 On jest zdecydowaniem hardkorem k-mart - Nie 02 Sie, 2009 mocarz Barejka - Nie 02 Sie, 2009
Misiek_lbn napisał/a:
http://www.youtube.com/watch?v=auniIlD_4SI&feature=related
podobno to Michała kolega z LPGforum.org
i chyba podstawowki nie skonczyl zaden
cytuje: "Szprzengło było zjebane ale jusz jest zrobione a ten filmik to był zrobiony przy prubnej jężdzie sprawdzieniu jak silnik bendzie chodził , bo byli my ciekawi jak to bendzie jeżdzic ,się prowadzic a teraz jest w przerubkach . Za niedługo zobaczysz ja to dokoncze tak jak ma być no i bendzie pruba jerestracji jako pojazd własnej produkcji"