pP - Wto 28 Kwi, 2009 a ja mam amorki Mick - Wto 28 Kwi, 2009 ale o co chodzi?
czemu tak zjechaliście kogoś kto ma do sprzedania dwa fajne HotHatch-e??
przywitał się i powiedział, że sprzedaje.
można było odesłać do Sprzedam/Kupie/Zamienie a nie tak odrazu z "wypierd..."
Michał - Wto 28 Kwi, 2009 o wow !!
ale jaja
nie w tym temacie wstawiłem co chciałem
ale z drugiej strony .... saxorulez - Wto 28 Kwi, 2009 niech to zostanie jako przykład nieznajomości języka rodzimego.
Zapytam tak jak koledzy czy to bazar?? Czy obsługa forum jest tak trudna??
Boję sie zajrzeć do innych tematów bo tam też może być S3 do sprzedania....k-mart - Wto 28 Kwi, 2009 Podkreslam, na forum jedziemy tylko merytorycznie.
Bierzcie przyklad z najwyzszej polki, ze mnie!GeKo - Wto 28 Kwi, 2009 Akurat znam osobiście Adriana i bierzcie pod uwagę że nie każdy jest wyjadaczem w obsługiwaniu forum itd. Można było grzecznie odesłać do odpowiedniego działu. A większość wyładowała sie na nim jakby conajmniej wam osobiście nawrzucał. Smutne to trochę.Michał - Wto 28 Kwi, 2009 geko
z całym szacunem, ale to wypie... było do kondzia
Ale fakt. W 3 tematach pisać że sie samochody sprzedaje ? Przeca to nei jest allegro ...GeKo - Wto 28 Kwi, 2009 wiem, że ty żartowałeś. W 3 tematach napisał??? tak.
Jak tak to ja go sam naprostuje i zrobię mu kurs z obsługi forum Michał - Wto 28 Kwi, 2009 no i git !!
dobra, to teraz moszna dalej oftopować !!
GO !!Anonymous - Śro 29 Kwi, 2009 Siemanko, jestem tu nowy wiec powiem szybko, wracam do kąta i juz sie nie odzywam .
Łukasz, lat 21, białe saxo, które trzeba doprowadzic do porządku, o czym mozna troche przeczytac w dziale technicznym.
pozdrawiamMłody Papież - Śro 29 Kwi, 2009 offtop mialbyć!
nie witamy się teraz!
te, siemanko, toż to franca... nie łudź się że będzie to to jezdziło jak powinno
witamy Anonymous - Śro 29 Kwi, 2009 No i nie jeździ jak powinno. Dobrze, ze w ogole sie jeszcze toczy ;]CHRZANEK - Śro 29 Kwi, 2009 Dzień Dobry.
Witam nowych.
Prosze sie nie zrażać - jest kwarantanna.M - Śro 29 Kwi, 2009 Ja tez witam a kazdy oftop oprocz powitalnego bede usuwal i bana moge dac mogeAnonymous - Śro 29 Kwi, 2009
saxorulez napisał/a:
niech to zostanie jako przykład nieznajomości języka rodzimego.
Zapytam tak jak koledzy czy to bazar?? Czy obsługa forum jest tak trudna??
Boję
sie zajrzeć do innych tematów bo tam też może być S3 do sprzedania....