powiało grozą... M - Śro 29 Kwi, 2009 Na prosbe AndrzejaAnonymous - Pią 08 Maj, 2009 Nie wiem jakim cudem mi umknął ten topic. Ale w d mam, tutaj tylko powiem dzień dobry bo mi się nie chce zaś rozpisywać ;]Anonymous - Pią 08 Maj, 2009 Dzien dobry,cześć i czołem
Na tym forum jestem nowy. Nazywam sie Tomek, jestem z miasta stołecznego Warszawa a wożę się po mieście małym, cichociemnym hot hatch'em jakim jest Renault Clio Sport.
pozdr wszystkich i do zobaczenia na kresce..... Rudello - Pią 08 Maj, 2009 Witam
tak, tak napewno do zobaczenia na kresce....
...ktos jeszcze na kreske?? Anonymous - Pią 08 Maj, 2009 Poproszę GeKo - Pią 08 Maj, 2009
Cytat:
pozdr wszystkich i do zobaczenia na kresce.....
Pyros my tu głównie skręcamy GeKo - Pią 08 Maj, 2009
Niemy napisał/a:
to pyros i zwierzojez ustawiają się na kresce razem
lista obecności:
1. niemy-sorry ja chyba nie będę mógł przyjechać
2.GeKo- Ja też nie, ale może narty Badiego? Anonymous - Pią 08 Maj, 2009 1. niemy-sorry ja chyba nie będę mógł przyjechać
2.GeKo- Ja też nie, ale może narty Badiego?
3. anjas - za kreskę dziękuję. Nie biorę!
4. grifin - ja już stoję na kresce ale coś mi silnik nie chce zagadać.leon - Pią 08 Maj, 2009 wykasujcie tego mojego posta bo sa dwa pod rzadM - Pią 08 Maj, 2009 To jest temat do witania sie, za kazdy nastepny oftop daje warnaJacek - Pią 08 Maj, 2009 siema pyrosanjas - Wto 12 Maj, 2009 otworzyłem temat.
Tu się witajcie (a nie we wszystkich innych tematach) i bez offtopów proszę bo znów będę musiał zamknąć.
Dziękuję z góry.
Aha, witam wszystkich nowych!Anonymous - Wto 12 Maj, 2009 witam z Krakowa jeszcze bez wozu, ale niebawem jakieś 106 rallye...