anjas - Wto 12 Maj, 2009 aha, jeszcze jedna ważna wiadomość do wszystkich nowych na forum:
pamiętajcie, że jeśli coś Wam się nie będzie podobało na forum, ktoś będzie Was wkurzał czy uznacie, że coś funkcjonuje nie tak jak powinno to zawsze możecie napisać mi priva w tej sprawie. Bardzo mi zależy na Waszej opinii.
Pozdrawiam i mam nadzieję, że Wasza obecność na forum wniesie wiele dobrego.
Niech słońce zawsze świeci nad Wami.Gaydek - Wto 12 Maj, 2009 Ku chwale Ojczyzny Generale Anjas!KonradMK - Wto 12 Maj, 2009
anjas napisał/a:
zawsze możecie napisać mi priva w tej sprawie
... żebym mógł wam odpisać że możecie sobie te żale wsadzić w d.... Anonymous - Wto 12 Maj, 2009
KonradMK napisał/a:
anjas napisał/a:
zawsze możecie napisać mi priva w tej sprawie
... żebym mógł wam odpisać że możecie sobie te żale wsadzić w d....
Witam i Pozdrawiam
Nie przejmujcie się tym , jeżeli spotkają was jakieś nie przyjemności to naprawdę proszę o wysłanie priv-a Anjasa ,M - Wto 12 Maj, 2009 W domu tez srasz wszedzie grif?Anonymous - Wto 12 Maj, 2009 Nie, a czemu tak uważasz ??
Wydaje mi się ze przywitałem , vojt3kM - Wto 12 Maj, 2009 orly?michool_vt - Wto 12 Maj, 2009 witam wszystkich nowych serdecznie,
mam nadzieje, ze będziemy mieli o czym rozmawiać oraz ze wniesiecie duzo wiedzy motoryzacyjnej na nasze forum
jednocześnie proszę administratorów o nadanie mi uprawnień wyższych niż lutenet kejmart bym mógł posprzątać ten off top i przytempic niesfornych uzytkownikow k-mart - Wto 12 Maj, 2009
michool_vt napisał/a:
uprawnień wyższych niż lutenet kejmart
i tu lezy pies pogrzebany....
First lieutenant kejmart,
E Company of the 2nd Battalion, 506th Parachute Infantry Regiment assigned to the 101st Airborne Division, proudly serving for Major Saxorulez
nie ma zadnych, a powinien ze wzgledu na merytoryczna wartosc X w kazdym poscie.
Witam nowych.
Na forum czasem swoja wiedza obdarzy nas uzytkownik "CHRZANEK"
Ze wzgledu na szacunek, respekt i kult ktore otaczaja jego aure, prosze rowniez nowych o zwracanie sie do niego Pan Dr. Prof. Chrzanek.
Ale lepiej nic nie piszcie, tylko sie skompromitujecie.k-mart - Wto 12 Maj, 2009 proudly serving for Major Saxorulez
jedyne co mogę dodać w tym temacie - i jak będe w CH oglądamy jeden odcinekPiTT - Wto 12 Maj, 2009 Dick Winters?
w wolnym tłumaczeniu Kutach ZimowyKonradMK - Wto 12 Maj, 2009
PiTT napisał/a:
Dick Winters?
w wolnym tłumaczeniu Kutach Zimowy
a wiesz jak jest w wolnym tłumaczeniu PiTT Lenarowiec?
PS zaraz znowu zamkną ten temat M - Wto 12 Maj, 2009 A wiesz jak jest w wolnym tlumaczeniu "wypier.dalaj?"KonradMK - Wto 12 Maj, 2009 to do mnie?