tak, prawda, mialem dzisiaj przyjemnosc rozmawiac przez telefon satelitarny z Dr.Prof ktory w danym momencie byl na karowej, ja zatem jaralem szluga na balkonie drapiac sie w pinokia z dziwienia czy to naprawde ten Dr.Prof. Chrzanek do mnie dzwoni czy to tylka fikcja, do tej pory nie wiem
k-mart napisał/a:
W kazdym badz razie....
robie tak by byc, moze byc to ostatni lot pedzia o ile sie nie rozleci na tysiac i jedna czesc przy 210kmh na autobani.
Sprawdzalem, do wyrazowa zaledwie 1000km, czyli jakies <8h drogi.
Zabieram ze soba duzo flamastrow na autografy maliniaka
Jeśli k-mart tam będzie-muszę też tam być fydi - Czw 06 Sie, 2009
KonradMK napisał/a:
tak, prawda, mialem dzisiaj przyjemnosc rozmawiac przez telefon satelitarny z Dr.Prof ktory w danym momencie byl na karowej, ja zatem jaralem szluga na balkonie drapiac sie w pinokia z dziwienia czy to naprawde ten Dr.Prof. Chrzanek do mnie dzwoni czy to tylka fikcja, do tej pory nie wiem
W kazdym badz razie....
robie tak by byc, moze byc to ostatni lot pedzia o ile sie nie rozleci na tysiac i jedna czesc przy 210kmh na autobani.
Sprawdzalem, do wyrazowa zaledwie 1000km, czyli jakies <8h drogi.
Zabieram ze soba duzo flamastrow na autografy maliniaka.
Anonymous - Czw 06 Sie, 2009
fydi napisał/a:
KonradMK napisał/a:
CHRZANEK - Czw 06 Sie, 2009 Kej mart i Maliniak w jednym miejscu...
Brakuje tylko Rufusa. Ale Osrak mugłby go zastompićk-mart - Czw 06 Sie, 2009 szkoda ze Ciebie nie bedzie mistrzu
U mnie zalezy to tylko od tego, czy moj ziomek z pracy zgodzi sie zastapic mnie w robocie w weekend 15./16.8 Marek23 - Pią 07 Sie, 2009 Kej, poważnie bedziesz?k-mart - Pią 07 Sie, 2009 zaden zart, wszystko naprawde, nic na niby.
moze wspolny powrot na poludnie?Marek23 - Pią 07 Sie, 2009
k-mart napisał/a:
zaden zart, wszystko naprawde, nic na niby.
moze wspolny powrot na poludnie?
Ja w Twoja stronę jadę 19stego, ewentualnie 18stego po południu... Jakos się dogadamy. Panowie, grill,itd obowiazkowy. Goscie z Szwajcarii, rwd v6 z centralnym silnikiem, foca turbo która nie skreca...same fajne rzeczy bedą się działy.k-mart - Pią 07 Sie, 2009
Marek23 napisał/a:
Ja w Twoja stronę jadę 19stego, ewentualnie 18stego po południu... Jakos się dogadamy. Panowie, grill,itd obowiazkowy. Goscie z Szwajcarii, rwd v6 z centralnym silnikiem, foca turbo która nie skreca...same fajne rzeczy bedą się działy.
wlasnie, jakas poczciwa insignia przydala by sie na ta okazje.
pogadam z lokalnymi dilerami opla.kubas - Pią 07 Sie, 2009 majk pokaz puga !Michał - Pią 07 Sie, 2009
prawie identyk, tylko felgi inne
leder
elektryka ( dach takze )
wspom
poduchy
2.0 8v ( w huja pali )
nowy dach
plastikowe heban na desce
najbardziej mnie jara ciśnienie oleju ( jest koło obrotomierza )
pug jak pug
ogólnie mega zadowolony po eskłortezie
Ostatni balet w Eskortezie Michał - Pią 07 Sie, 2009
dobra, ten wyżej jest zły
ten jest dobry. PhIkubas - Pią 07 Sie, 2009 yeah ph I miszcz ! 2.0 8v były też turbo więc jakby co... strick - Pią 07 Sie, 2009 http://www.joemonster.org...iesciarz_lat_90
Roy Jones Jr i kilka jego KOanjas - Pią 07 Sie, 2009
strick napisał/a:
http://www.joemonster.org...iesciarz_lat_90
Roy Jones Jr i kilka jego KO
eee, lipa. Leje RoyaJonesaJr jak chce swoim Jake LaMotta... wczywiście w FightNight3.
Jesli ktos chcialby sie zmierzyc po sieci (na PS3) to zapraszam