I tu jest napisane ze były seryjnie rasowane przez "autech".
A nie seryjne silniki kochanie.
Czy naprawde chcesz wiedziec ile mialy b-serie od spoona czy moze mam nie pisac?
Czy B-serie od spoona mialy homologacje?
nie wiem a co to za roznica przy tak malutkiej serii?
Ja rozumiem ze przy innych markach to wazne zeby klient nie dostał korbą po twarzy ale tutaj zadna roznica.BaRtO_206GT - Sob 12 Sty, 2008
eM napisał/a:
Czy naprawde chcesz wiedziec ile mialy b-serie od spoona czy moze mam nie pisac?
I wyszlo tylko 1000sztuk.
ile? a byly sprzedawane dla normalnych klientow tak jak ten nissan? czy robione tylko i wylacznie na zawody??dzik - Sob 12 Sty, 2008 No wlasnie jest roznica, jak ma homologacje to znaczy w skrocie ze mozna go uznac za samochod seryjny.
Jesli mamy odrzucac wszystkie samochody tuningowane przez firmy zewnetrzne to odrzucny clio rs bo robi je renault sport, mecenasy amg itd.
Jak ktos mial odpowiedni portfel to mogl sobie kupic clio albo megane maxi, tam bylo ponad 150KM/l zaleznie od specyfikacji.
A moze pogadac z Renault czy nie sprzedadza espace F1? tam byl dosc dobry winik KM/l
Ustalmy jakas granice samochodu seryjnego, dla mnie to jest wlasnie homologacja.
P.S. Tak z ciekawosci, jakie zaplecze gratow zapewnia honda do B16 czy K20? Serio pytam bo nie wiem. W ASO renault mozesz kupic graty od Renault Sport. Do R5 i williamsow byly wszystkie czesci do zbudowania sobie w garazu lub ASO a-grupy.BaRtO_206GT - Sob 12 Sty, 2008 dla mnie samochodem seryjnym jest taki, ktory Dzik idac do salonu, wykladajac dana sume moze sobie kupic.
niestety Hondy od Spoona nie sa samochodami sprzedawanymi w salonie dla szarych ludzi BaRtO_206GT - Sob 12 Sty, 2008 Lancia Delta HPE TURBO:
Kiedys znalazlem taka Lancie w Szwajcarii.. czerwona na 17-stkach szprychowych bialych oz.. piekna.. napisalem maila do firmy czy ten samochod jeszcze jest.. powiedzieli ze tak.. odlozylem kase.. znajomi pojechali za 2 dni do CH a Lancii juz nie bylo Loko - Nie 13 Sty, 2008
Hmm wygląda jak auto jockera, który był kiedyś na forum i nawet raz na spota wpadł, opis też podobny totalna serja plus niski zawias.
Na szybko patrzac na zdjecia widac ze komora silnika malowana k-mart - Nie 13 Sty, 2008 W takim razie ladnie malowana.
Jesli samochod byl bity, zostal ladnie i dobrze naprawiony, to widac ze zdjec.Loko - Nie 13 Sty, 2008
k-mart napisał/a:
W takim razie ladnie malowana.
Jesli samochod byl bity, zostal ladnie i dobrze naprawiony, to widac ze zdjec.
No na 99 % jestem pewny ze to auto jockera i na żywo wyglądało też bardzo dobrze, na żywca też było widać ze komora malowana, ale widać to tylko po tym ze brakuje oznaczeń na kielichach k-mart - Nie 13 Sty, 2008 Za malo sie znam na saxo by ocenic czego brak, ale widac ze wszystko do siebie pasuje, srubki siedza jak powinny i wszystko jest proste jak od linijki.
Oto chodzi jak sie naprawia samochody rozbite : precyzja precyzja i jeszcze raz precyzja.Anonymous - Nie 13 Sty, 2008
Janusz napisał/a:
muszę kupić merca
ej Januszek bez takich ale ta twoja Foka to jak by byla czytsa to byla by ładna Bad-i - Nie 13 Sty, 2008
BaRtO_206GT napisał/a:
zapytaj czy ruchal w nim..
ha ha ha - k u r w a ostatnio co kometarz BaRtO to lepszy BaRtO_206GT - Nie 13 Sty, 2008
Bad-i napisał/a:
BaRtO_206GT napisał/a:
zapytaj czy ruchal w nim..
ha ha ha - k u r w a ostatnio co kometarz BaRtO to lepszy