M - Wto 12 Maj, 2009 rzucam zaklecie na kazdy oftop w tym temacieAnonymous - Śro 13 Maj, 2009 witam, mam na imie Artur i jestem z Tarnowa:)
Jakis czas temu zakupilem VTS'a i tak sobie od jakiegos czasu przegladalem to forum czytajac o różnych rzeczach zwiazanych z saxofonem:))
PS. dzieki za powitanie od kilku rajdowców z forum na PW, ktorzy juz skojazyli nicka z innych forów:P Pozdro:)106 - Śro 13 Maj, 2009 to dzien dobry M - Śro 13 Maj, 2009 powitać!pP - Śro 13 Maj, 2009 witaj witaj!!
fajne zdjęcie z maluchem anjas - Śro 13 Maj, 2009
pP napisał/a:
fajne zdjęcie z maluchem
na wierzchu???
Witaj! Witaj!Jacek - Śro 13 Maj, 2009 witka speed555,GeKo - Śro 13 Maj, 2009 Speed, prosimy o jakąś ładną sesyjkę saxofona Foto motosportowe ogarniasz mega, więc mysle w tym sobie tez poradzisz.leon - Śro 13 Maj, 2009 czesc!
foty serio ogarniasz gratki talentu!Anonymous - Śro 13 Maj, 2009 dzieki:)
juz kiedys robilem mala sesyjke:P tylko ze na necie mam jedno zdjecie
kiedys dodam wiecej...
Parę miesięcy temu, gdy ostatni raz się witałem, moje saxo wyglądało tak.
Od tego czasu w jego wyglądzie zaszły radykalne zmiany... dostało nową ramkę pod tablicę:
Uprzedzam pytania:
- "felg jak z doopy" nie zmieniam
- "grill jak z tjuninkowanego Golfa" w najbliższej przyszłości zniknie
- ... aha, i zdjęcie siostry już wklejałem
Może to na tyle. Samochodu na razie dokładniej nie przedstawiam, paru forumowiczów podobno już go widziało. Pozdrawiam wszystkich- tych już poznanych w rzeczywistości i tych niepoznanych też- i kończę swoje kolejne, krótkie powitanie.
M.michool_vt - Czw 14 Maj, 2009 siema siemaAnonymous - Pią 15 Maj, 2009 Siema , Witam Barejka - Pią 15 Maj, 2009 Siema siema, jakby te felgi byly bilae to jeszcze by uszlo w tlumie Michał - Pią 15 Maj, 2009 mocne saxo, pamiętam
witaj