To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Anonymous - Nie 09 Sie, 2009

Janusz napisał/a:
do końca życia będzie ciasna

znaczy najpierw Cie zabić, a później zgwałcić? fuuuu, nieładnie, ja sie tak nie bawie :>

Barejka - Nie 09 Sie, 2009

AndreGTi, a kto mowi o gwalcie ;D nie stawia sie czyli lubi to i gwaltu w takim razie nie bedzie ;D
Anonymous - Nie 09 Sie, 2009

aaaaaa, luz. teraz dopiero skumałem że po prostu woli w paszczu :>
michool_vt - Pon 10 Sie, 2009

sobota, park za pałacem kultury, przycupnąłem zmeczony na chwile a czas umiliła pani z opaloną twarzą, zaje.bala sobie tym kijem w łeb :D

ps. ale warszawa jest pusta w sobote... miło

Jakarti - Pon 10 Sie, 2009

fak..
oplulem kompa..

Janusz - Pon 10 Sie, 2009

zobaczymy czy będziecie tacy cwani na wyrazowie, internetowi masturbanci :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
KarQ - Pon 10 Sie, 2009

To tylko stany:

http://www.youtube.com/watch?v=pJ7SWtYgghM

Mistrz drugiego planu :lol2:

http://www.youtube.com/watch?v=8gP4Ih58Yzg

Michał - Pon 10 Sie, 2009

dobre :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
PiTT - Pon 10 Sie, 2009

SHUMBII napisał/a:

Odpowiedz
j.e.b.a.m vam mater igrate na playback pa un šipec na k si vrta po ušesu da bog da crko

:rotfl:

CHRZANEK - Pon 10 Sie, 2009

O rety...

Myslałem że gość jest tłumaczem dla niesłyszących...

M - Wto 11 Sie, 2009

Polecam przeczytać ten artykuł, chyba pierwszy na wyborcza.pl ktory mi sie podoba.
Moze dlatego ze pisany przez osobe nie z gazety ale z doswiadczeniem w temacie.

http://wyborcza.pl/1,1005...suja_media.html

Anonymous - Wto 11 Sie, 2009

Skoro tak jest to co zrobić aby to zmienić . Skoro cały czas ja jak i moi rówieśnicy (statystyczni Mordercy) jesteśmy napiętnowani ze względu na wiek , a nikt nie patrzy na to za być może to my jeździmy ostrożniej niż ludzie , który maja w jakiś tam sposób ułożone życie , żone/męza dzieci itp

Mną najbardziej wstrząsną ten fragment : Pani przywieziona przez policję zrobiła w oddziale ratunkowym awanturę mężczyźnie, którego pół godziny wcześniej przejechała wraz z prowadzoną przez niego za rączkę pięcioletnią córeczką na przejściu dla pieszych, a to oni mieli zielone światło: "Gdzie lazłeś baranie! Ja miałam zieloną strzałkę, a więc pierwszeństwo!"

M - Wto 11 Sie, 2009

Nie mozna tej sprawy naglosnic bo kobiety w polsce sa "uciskane i dyskryminowane"

Jak ogladam tvp info i wypadki z wawy to przynajmniej w 50% przypadków slysze "spowodowała" "najechała" "wymusiła"

Baby jezdzą źle, nie wszystkie, ale te ktore jezdza najgorzej to tragedia. I jeszcze ten brak samokrytyki i buta.

CHRZANEK - Wto 11 Sie, 2009

Ja tam podchodze z dystansem do tematu płci za kierownicą.

Owszem są jakieś utarte stereotypy które nie wzięły się z niczego, ale staram się tym nie sugerować.

Według mnie problemem jest poziom szkolenia przyszłych kierowców.

Uwazam że przy obecnym stanie rzeczy uprawnienia do prowadzenia pojazdem mogą otrzymać idioci. Do czego to prowadzi widzimy...

Bart - Wto 11 Sie, 2009

Fakt - cały system szkolenia przyszłych kierowców to de facto nauka zdawania egzaminów. Dziesiątki kursantów krążących w okolicy ośrodków egzaminacyjnych (żeby lepiej poznać okolicę), godziny spędzone na placu (gdzie uczy się metodami typu - "jak się pachołek pojawi w połowie tylnej szyby to skręcamy kierownicę") etc.