ogladalem je ostatnio.. dosc dlugo chyba juz stoi w tym komisie.. wyglada na mega zaniedbane..
stoji u mojego znajomego w komisie. A skoro u niego stoji to raczej napewno bylo walone . Generalnie z ciekawosci podjade zobaczyc.Stacho - Nie 13 Sty, 2008 Nie jestem pewien czy było walone np w silnik, bo dostać częsci do RS2 to raczej nie takie ajwaj, no chyba że się myle.
Ogólnie takie audo mega cichociemne i na światłach niezłe niespodzianki by szły Bad-i - Nie 13 Sty, 2008
Dariano napisał/a:
Co wy na to?? wiem przebieg kosmos ale i tak bede robil nowy silnik mam nadzieje ze uda mi sie nabyc i zrobic fure na ten sezon
dlaczego taki z 97 roku ma niebieskie zegary a ten co ja chce kupic ma czarne (rok 98)?szymlorek - Nie 13 Sty, 2008 C3 vtr - niecodzienny widok, fajna zabawka
http://www.allegro.pl/item296429852_c3_vtr.htmlAnonymous - Nie 13 Sty, 2008 Rallye 1.6 8v maja niebieskie zegary.Bad-i, a ty nie kupujesz przypadkiem s16 Bo s16 ma czarne Niemy - Nie 13 Sty, 2008
jesu jak mi sie to auto nie podoba, wyglada jak maly autobusik,nigdy bym nie kupilBad-i - Nie 13 Sty, 2008
p106rallye napisał/a:
Rallye 1.6 8v maja niebieskie zegary.Bad-i, a ty nie kupujesz przypadkiem s16 Bo s16 ma czarne
i wszystko jasne - a czym one sie jeszcze roznily ??Anonymous - Nie 13 Sty, 2008 Jeśli chodzi o cywilne rallye to widać w nim gołą blache tzn nie ma pełnych boczków drzwi przednich,tylne boczki też są bardziej skąpe.Nie ma maty wygłuszającej w bagażniku tylko taką cerate W bagażniku też nie ma boczków/osłon nadkoli tylko gołą blache.Seryjnie rallye ma niebieską wykładzine,a s16 szarą.W rallye nie ma też wygłuszenia na ścianie grodziowej.Bad-i - Nie 13 Sty, 2008 czyli ewentualnie kupujac s16 przygotowane do rajdow roznice oprocz zegarow nie zauwazymy ??strick - Nie 13 Sty, 2008
moj ideal prawie .... Anonymous - Nie 13 Sty, 2008
Bad-i napisał/a:
czyli ewentualnie kupujac s16 przygotowane do rajdow roznice oprocz zegarow nie zauwazymy ??
No raczej nie Chociaz ta s16 mogła być wcześniej rejlakiem pucharowym,a ponieważ rallye stracił homologacje to chłopaki masowo przerabiali je na s16.Poznasz po VIN'ie .S16 ma vin zaczynający się VF31CNFXE itd, rallye VF31CNFWE itd. Tu Bad-i masz bok do s16 w dobrej cenie - i pomyśleć,że ja 3 lata temu dałem za to samo 2500 http://www.allegro.pl/ite..._gti_rally.html