Moge polecić sprzedawce
Od niego kupilem nakladke na blotnik której szukalem dlugo
Dariano: Te peugeoty 1,1 i 1,4 które wyglądaja jak "rallye" to byla wersja "sport" i oprócz silnika róznią się rowniez tylną belka (1,6 ma tarcze, slabsze maja bębny).
Nadwozia są takie same więc ze swapem i zamiana belki nie bedzie problemu.
Co do zegarów to te z rallye i s16 (pomijajac kolor cyferblatów) sa identyczne i maja 5 kostek. Zegary z innych wersji (bez wskażnika poziomu/temp oleju) maja tylko dwie kości i maksymalną prędkość 190kmh.Maciek - Pon 14 Sty, 2008 nie wiem czy sporty miały takie same wahacze jak rallye i s16. ale te słabsze wersje miały zdeka inneBad-i - Pon 14 Sty, 2008 dla mnie taki jest idealny:
tylko jeszcze elektrowniaMaciek - Pon 14 Sty, 2008 bad-i jak elektrowania to musi być i klata Bad-i - Pon 14 Sty, 2008
Maciek napisał/a:
bad-i jak elektrowania to musi być i klata
klata już jest Maciek - Pon 14 Sty, 2008 nie mówiłem o twojej a na zdjęciach nie widać 106 - Pon 14 Sty, 2008 widze ze bialy wraca do lask... cos czuje ze bede musial sciagac naklejki :]Maciek - Pon 14 Sty, 2008 biały był zawsze najzajebistrzym koloremBad-i - Pon 14 Sty, 2008 do tego te naklejki rallye i jest boskistrick - Pon 14 Sty, 2008
106 napisał/a:
cos czuje ze bede musial sciagac naklejki
Włąsnie chciałem sie spytac jak Twój wyglada, bo w podpisie masz białego, a był kolorowy Dariano - Pon 14 Sty, 2008 Własnie dokladnie taki ma byc jak Bad-i wklejł Tak ma wyglądać moje auto na tor. Nie bede jezdzil nim w kjsach tylko po torze.
Czyli nie ma zadnego problemu w przerobka takiego 1.4 ?? silnik belka i po temacie zgadza sie ??Bad-i - Pon 14 Sty, 2008
Dariano napisał/a:
Nie bede jezdzil w kjs tylko po torze.
Ty mientka BUŁO CHRZANEK - Pon 14 Sty, 2008 I jak Macius wspomnia podmienić wahacze przednie na kute ( bo w "zwyklych sa odlewy) i w zasadzie to wszystko.
Tylko najwieksze wyzwanie to elektryka Dareczku.
U mnie przelożenie motoru (bardzo na luzie, z piciem kawy, papieroskiem itp) zajelo 2 dni, uruchomienie auta tydzień, a podpięcie wiekszości kontrolek, czujników itp kolejny tydzień.
Tyle u mnie nie bylo żadnych schematów elektrycznych i chlopaki musieli probówka sprawdzać każdy kabel w wiazce nox - Pon 14 Sty, 2008 ale jak darianno chce z 1.4 8v na 1.6 8v to będzie zdecydowanie ławiej myśle