To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

KarQ - Śro 12 Sie, 2009

Ciekawa czy jeszcze skręca (?)
mi - Śro 12 Sie, 2009

nie ma prawa
KarQ - Śro 12 Sie, 2009

Teoretycznie ma; odpuszczasz gaz w wolnym zakręcie i w moment zakręcasz w przeciwną stronę :>
kubas - Śro 12 Sie, 2009

nie skreca w ogole kasa wydana w bloto !!
Barejka - Śro 12 Sie, 2009

kubas, ale moze kolega chce jechac spokojnie a jak trzeba to troche szybciej p-o prostej, moim zdaniem projekt ciekawy troche mija sie z celem bp pug glownie do skrecania, ale ciekawie calosc wyglada :]
Młody Papież - Czw 13 Sie, 2009

co za durny pomysł upychać do samochodu 3l V6 gdy fabryka tego nie przewidywała! phi! :?
nox - Czw 13 Sie, 2009

Dżon napisał/a:
co za durny pomysł upychać do samochodu 3l V6 gdy fabryka tego nie przewidywała! phi! :?

:rotfl: ;D :rotfl:

Jakarti - Czw 13 Sie, 2009

heheheh..zgadzam sie z PiTTem w 100%

jazda samochodem to unikanie i przewidywanie sytuacji z pozoru... nieprzewidywalnych.. a nie przestrzeganie przepisow. oczywiscie jesli ktos sie przejmuje tym czy w niego wjada czy nie bo znam takich co uwazaja, ze "to nie moja wina" wiec olać.. a samochodu przez 2 tygi nie ma + inne konsekwencje.

eM: bardzo fajny artykul. zgadzam sie z tym.. mlodziaki (czyli wiekszosc nas) sie zabijaja ale jest ich duuuuzo mniej niz ludzi "doroslych" ktorym sie wydaje, ze skoro maja prawko 10 lat + to są już panami drogi..

M - Czw 13 Sie, 2009

Ja mam od dzisiaj nowego wroga na drodze.
Jest to baba rozmawiająca przez telefon bez zestawu handsfree i jadąca bezmyślnie lewym pasem.
Po prostu bym wysiadl i zapie.rdolił jak normalnie na kobiete nie podnioslbym reki.

PiTT - Czw 13 Sie, 2009

eM napisał/a:
Ja mam od dzisiaj nowego wroga na drodze.
Jest to baba rozmawiająca przez telefon bez zestawu handsfree i jadąca bezmyślnie lewym pasem.
Po prostu bym wysiadl i zapie.rdolił jak normalnie na kobiete nie podnioslbym reki.

to stara Kondzia, nie ruszaj :rotfl:

Anonymous - Czw 13 Sie, 2009

:rotfl: :rotfl: Ja Pierdole :lol2:
k-mart - Czw 13 Sie, 2009

takie male 0,1px :]

Anonymous - Czw 13 Sie, 2009

Osszzz Kurwa Robisz Pimpa Dla tej DziFki :o :o
:o

szymlorek - Czw 13 Sie, 2009

ALe zajebisty O_O

ten kolor i te koła.... oooooooooo :D
kupiłeś?