KarQ - Śro 12 Sie, 2009 Ciekawa czy jeszcze skręca (?)mi - Śro 12 Sie, 2009 nie ma prawaKarQ - Śro 12 Sie, 2009 Teoretycznie ma; odpuszczasz gaz w wolnym zakręcie i w moment zakręcasz w przeciwną stronę kubas - Śro 12 Sie, 2009 nie skreca w ogole kasa wydana w bloto !!Barejka - Śro 12 Sie, 2009 kubas, ale moze kolega chce jechac spokojnie a jak trzeba to troche szybciej p-o prostej, moim zdaniem projekt ciekawy troche mija sie z celem bp pug glownie do skrecania, ale ciekawie calosc wyglada Młody Papież - Czw 13 Sie, 2009 co za durny pomysł upychać do samochodu 3l V6 gdy fabryka tego nie przewidywała! phi! nox - Czw 13 Sie, 2009
Dżon napisał/a:
co za durny pomysł upychać do samochodu 3l V6 gdy fabryka tego nie przewidywała! phi!
Jakarti - Czw 13 Sie, 2009 heheheh..zgadzam sie z PiTTem w 100%
jazda samochodem to unikanie i przewidywanie sytuacji z pozoru... nieprzewidywalnych.. a nie przestrzeganie przepisow. oczywiscie jesli ktos sie przejmuje tym czy w niego wjada czy nie bo znam takich co uwazaja, ze "to nie moja wina" wiec olać.. a samochodu przez 2 tygi nie ma + inne konsekwencje.
eM: bardzo fajny artykul. zgadzam sie z tym.. mlodziaki (czyli wiekszosc nas) sie zabijaja ale jest ich duuuuzo mniej niz ludzi "doroslych" ktorym sie wydaje, ze skoro maja prawko 10 lat + to są już panami drogi..M - Czw 13 Sie, 2009 Ja mam od dzisiaj nowego wroga na drodze.
Jest to baba rozmawiająca przez telefon bez zestawu handsfree i jadąca bezmyślnie lewym pasem.
Po prostu bym wysiadl i zapie.rdolił jak normalnie na kobiete nie podnioslbym reki.PiTT - Czw 13 Sie, 2009
eM napisał/a:
Ja mam od dzisiaj nowego wroga na drodze.
Jest to baba rozmawiająca przez telefon bez zestawu handsfree i jadąca bezmyślnie lewym pasem.
Po prostu bym wysiadl i zapie.rdolił jak normalnie na kobiete nie podnioslbym reki.
to stara Kondzia, nie ruszaj Anonymous - Czw 13 Sie, 2009 Ja Pierdole k-mart - Czw 13 Sie, 2009 takie male 0,1px Anonymous - Czw 13 Sie, 2009 Osszzz Kurwa Robisz Pimpa Dla tej DziFki szymlorek - Czw 13 Sie, 2009 ALe zajebisty O_O
ten kolor i te koła.... oooooooooo
kupiłeś?
serio serio?
Pucuj się swiezak ! Anonymous - Czw 13 Sie, 2009 Kej, czym przyjeżdżasz do pl?