saxorulez - Czw 14 Gru, 2006 moze kupił białego bo chce sie czuć bardziej biały ?lenny - Czw 14 Gru, 2006 myślę, że jak się ma dużo zielonych... ale tak naprawdę dużo dużo zielonych to inne podejscie do pewnych spraw się przyjmuje.. nie twierdze ze dobre ale na pewno inne. A przypuszczam, ze daimlerchrysler dał mu poprostu 80% zniżki żeby tylko jeździł ich autem...Anonymous - Czw 14 Gru, 2006 lenny fajny avatar - obcisła ta bluzeczka u mikołajowej a tak wogole to zagzdam sie z toba jesli chodzi o podejscie do zycia jak ma sie duzo zielonychlenny - Czw 14 Gru, 2006 tia.... bluzeczka ładna... i transparentna...:] :564:Dariano - Czw 14 Gru, 2006 Lenny jak szukasz rodzinnego wozu to sie do mnie odezwij moge ci cos zaproponowac :DDDDDanjas - Czw 14 Gru, 2006
Cytat:
Lenny jak szukasz rodzinnego wozu to sie do mnie odezwij moge ci cos zaproponowac :DDDDD
heheh, żeby miał tylko z 5 litrów pojemności lenny - Czw 14 Gru, 2006 co przytargałeś Dariano...!? grandvoyagera..?! hehe106 - Czw 14 Gru, 2006 ktos mial niefart :/
lenny - Czw 14 Gru, 2006 uu....Dariano - Czw 14 Gru, 2006
anjas napisał/a:
Cytat:
Lenny jak szukasz rodzinnego wozu to sie do mnie odezwij moge ci cos zaproponowac :DDDDD
heheh, żeby miał tylko z 5 litrów pojemności
anjas nie wprowadzaj ludzi w błąd
To jakis nowy kolor whiteredAnonymous - Czw 14 Gru, 2006 nieciekawie, ale całkiem nieźle wyglądaanjas - Czw 14 Gru, 2006
Dariano napisał/a:
anjas nie wprowadzaj ludzi w błąd
no dobra, 5.4 litra
może zagramy w 10 pytań - co przytargał Dariano...? (uczestnicy wigilii HotHatchowej wykluczeni z gry)
Można zadać 10 pytań, Dariano (albo ktoś kto wie) może odpowiadać tylko "tak" albo "nie", ewentualnie "nie wiem"... W tych 10 pytaniach trzeba odgadnąć jaki to samochód... Loko - Czw 14 Gru, 2006 No dobra to pierwsze pytanie z 10. Jaki to samochód? anjas - Czw 14 Gru, 2006 odpowiedz moze byc "tak" "nie" lub "nie wiem"...
ale pytanie pierwsze już padło... Zostało 9.Loko - Czw 14 Gru, 2006 Nie nie liczy się tamto na żartach się nie znasz