pitt, morton kurcze dajecie rade jeszcze ? bo ja to powiem szczerze ze przy mojej "glebie" mam problemy hehe cały czas tre podwoziem... A upalanie przy takiej ilości śniegu jest trudniejsze na takiej glebie kurcze
u mnie może kwestia jest taka że jednak nie mam tak dużej gleby bo jeżdzę normalnie
czasami gdzieś tam przycieram podwoziem albo delikatnie zahaczam przodem o większe koleiny, ale praktycznie tak samo jak inne samochodu
Jakarti na obecnym setupie ma przód sporo niżej i cały czas gdzieś przyciera
więc to kwestia konstrukcji samochodu, golf widocznie jest wysoko zawieszony mimo wszystkokubas - Pon 11 Sty, 2010 uuuu to nie masz gleby pitt kurcze słabo !!!!!!!!!!!! u mnie jest -40mm z przodu i ząbek z tyłu i cały czas gdzieś przycieram hehe PiTT - Pon 11 Sty, 2010
kubas napisał/a:
uuuu to nie masz gleby pitt kurcze słabo !!!!!!!!!!!! u mnie jest -40mm z przodu i ząbek z tyłu i cały czas gdzieś przycieram hehe
wiem, lipa po całości martin.h - Pon 11 Sty, 2010 Proponuję zbanować PiTT'a za brak gleby -15cm. W koncu to forum Hothatch.org, a nie OffRoad.pl
k-mart - Pon 11 Sty, 2010 bez gleby nie ma jazdy na snieguBad-i - Pon 11 Sty, 2010
mi napisał/a:
ade napisał/a:
sie zgadzam w 100%, jezdzilem gtkiem, sti my08, audi quattro, i wszytkie wyjezdzaja kosmicznie przodem... juz lepiej mi sie jezdzilo haldexami ale i tak gorzej niz rwd:D
yyy... Spytam nieśmiało - próbowaliście jeździć jakimkolwiek awd po śliskim z gazem choć trochę wciśniętym, czy raczej zachowawczo?
Na śliskim rwd jest fajne, jeśli się ma 12 lat i lubi się jazdę bokami z prędkością 25km/h.
Ciezko sie z tym nie zgodzic, RWD jest fajne na sniegu ale tylko na szerokich placach. W innym przypadku mozna jechac ale b. powoli. Natomiast AWD na sniegu mnie zachwyca
Ale przyznać musze, (pamietam ze STI jest w tej kwestii o wiele lepszy) w GTku czym szybciej tym bardziej plynnie pokonuje zakrety. Tylko w bardzo wolnych partiach przod ucieka jak glupi.ade - Wto 12 Sty, 2010
Bad-i napisał/a:
Ciezko sie z tym nie zgodzic, RWD jest fajne na sniegu ale tylko na szerokich placach. W innym przypadku mozna jechac ale b. powoli. Natomiast AWD na sniegu mnie zachwyca
powiedz to mojemu kumplowi, ktory upalal ze mna wczoraj 200sxa:D wg mnie kwestia wprawy w jezdzie, gosc ogarnia bardzo ladnie to i da sie latac szybko rwd...
ale wsumie mozemy juz skonczyc temat:d wkoncu forum hothatch:D a z rwd to chyba tylko bmw compact by jakos tam podeszlo pod hh:Dstrick - Wto 12 Sty, 2010
ade napisał/a:
a z rwd to chyba tylko bmw compact by jakos tam podeszlo pod hh
Raczej jedynka Bart - Wto 12 Sty, 2010
ade napisał/a:
ale wsumie mozemy juz skonczyc temat:d wkoncu forum hothatch:D a z rwd to chyba tylko bmw compact by jakos tam podeszlo pod hh:D
a polonez?Bad-i - Wto 12 Sty, 2010 k-marta williams ma RWDTomcat - Wto 12 Sty, 2010
Bad-i napisał/a:
Jak najbardziej racja, ale ja na przykład mówiłem o czystym funie z jazdy. Miałem kiedyś RWD, więc mniej więcej ogarniam szybszą jazdę bokiem i taka sprawia mi ogromną radość, nikt nie mówi o jeździe bokiem na jedynce Ale to tak jak ze wszystkim, o gustach się nie dyskutuje.qbus - Czw 04 Lut, 2010 nie wiedzialem gdzie to wrzucic wiec zapodaje tutaj
http://www.youtube.com/watch?v=ma1DqG5Nfms siostrzeniec Bebenkow
ja zaraz wybywam smigac po sniegu, mamy teren w Dobczycach do wieczora na wylacznosc PiTT - Czw 04 Lut, 2010 szybko
oczywiście kolec grany?qbus - Czw 04 Lut, 2010 no na 100% auto sie napedza pod gore M - Czw 04 Lut, 2010 jednak co dwa litry to dwa litry