nie za ciekawie ta hania wyglada nie wiem czy zawias z tylu nie jest przestawiony
oj tam ...od razu przestawiony.....przesunięty ot ciut po prostu strick - Wto 22 Sie, 2006 Ale przebieg ma zarąbisty! Co ona z lawety spadła? Czy gość w cos przywalił jak wyjeżdzał z salonu?Anonymous - Wto 22 Sie, 2006 o których słupkach mówisz eM?
Przeciez konstrukcyjnie auto jest nie ruszone. jak by sie słupek wygioł ( przedni) chociaż mimimalnie to od razu przednia szyba pęka.
Dariano napisał/a:
nie za ciekawie ta hania wyglada nie wiem czy zawias z tylu nie jest przestawiony
no właśnie te zdjęcia są kiepskie i dokładnie nie widac. Ale jak buda prosta jest to jest OK. 2 razy młotem i bedzie na miejscu :diabel:Anonymous - Śro 23 Sie, 2006 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1512421
saxo vts niby 16v ale nie wydaje mi się... to jest chyba ósemka prawda??Anonymous - Śro 23 Sie, 2006
saxo vts niby 16v ale nie wydaje mi się... to jest chyba ósemka prawda??
ze zjecia silnika widac ewidentnie ze to 8vLoko - Śro 23 Sie, 2006 Zdecydowanie 8v , koś próbuje zrobić wała w tym ogłoszeniu.strick - Czw 24 Sie, 2006 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1516960
Może ktos chce saxo vts gr. N2?
saxo vts niby 16v ale nie wydaje mi się... to jest chyba ósemka prawda??
Czyli to jest Saxo 1.4 8v czy 1.6 8v (nie wiem czy takie sa)?
To to jest 75 konne Saxo z bodykitem VTS ?Loko - Czw 24 Sie, 2006 Co do rajdówki
"Samochód bezwypadkowy, nigdy nie miał żadnego dzwona" to raczej nie jest prawda
No i cena idzie w góre
Auto z klatką , zawieszeniem, hamlcami i tak złożonym silnikiem było zrobione za 26 000, no chyba ze ta cala reszta która daje jest warta 10 k.
1.6 Turbo 140koni
Dobry jest! saxorulez - Pią 25 Sie, 2006 OT: Saxo 8v z kompresorem 200KM takze żadne osiągnięcie ta skoda to fakt.. ale motor ładnie wygląda...Grzesiek VTS - Pią 25 Sie, 2006 co do tego saxo N-g to jest to przekrecony furak i to ladnie 100 kilo szpachli podloga zgnita tak ze mozna w nia palce wkladac i to jest model z roku 1997 dziwne ze nagle 1999 :566: znam osobiscie wlasciciela wiec szkoda gadac na temat tego SAXO !!!!Anonymous - Pon 28 Sie, 2006 Potrzebuje kupić kierownice i to PILNIE.saxorulez - Pon 28 Sie, 2006 jaką? do czego?