To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

Bad-i - Pią 17 Gru, 2010

saxorulez napisał/a:
w pociągu mówiłem o Milestone.. bierz ten telefon. To moja kolejna komórka. Android bardzo stabilny, łątwy w obsłudzie i ma w zły czlowiek freewareowych aplikacji

a wałki już zamówiłeś?

CHRZANEK - Pią 17 Gru, 2010

saxorulez napisał/a:
w pociągu mówiłem o Milestone.. bierz ten telefon

Tak naprawdę to musze się pobawić każdym a tych telefonów.

Wiem że na pewno kolejny telefon będzie na androidzie.
Android RULEZ.
Poczytałem o tym systemie i po prostu jestem pod mega wrażeniem.

Natomiast technicznie (liczby nie odczucia) Galaxy S jest lepszy od Milestona no i ten wyświetlacz amoledowy...

Nie ma co gdybać, uwaga każdego z Was jest bardzo ważna, ale bez testów organoleptycznych się nie obejdzie :) :) :)

Bonczek - Sob 18 Gru, 2010

Nie wiedziałem, że Android ma takie zielone logo :rotfl:

dzik - Sob 18 Gru, 2010

Bonczek - Sob 18 Gru, 2010

Dobre
Cartoon - Sob 18 Gru, 2010

Właśnie zamówiłem sobie BB 9700 :D
Zobaczymy jak się sprawdzi ;)

Konrad - Nie 19 Gru, 2010

Ma ktoś jakieś doświadczenie z HTC G1? Zastanawiam się czy nie puścić Omni w pizdziec(troche wkoorwia mnie windows) i kupić htc z androidem.
PiTT - Nie 19 Gru, 2010

konradone napisał/a:
Ma ktoś jakieś doświadczenie z HTC G1? Zastanawiam się czy nie puścić Omni w kotka(troche wkoorwia mnie windows) i kupić htc z androidem.

jestem przekonany że wszystko będzie lepsze niż Omnii :D
miałem ten telefon krótki czas i kilka razy miałem ochotę go roztrzaskać o ziemię :)

zefir - Nie 19 Gru, 2010

pierdolisz pittt ;) )) wystarczy dograc SPB nakladke i wszystko wyglada i dziala jak android ;)

a ii miszcz jest bateria w tym telefonie. ja mam go do tej pory i sporo ze mna przezyl przez ostatnie dwa lata.

Konrad - Nie 19 Gru, 2010

Właśnie mam nakładke SPB i WM 6.5 Barr2, i mnie to troche wkurwia. A G1 ma qwerty i w końcu bym nie robił błędów w mailach i smsach, muszę przemyśleć albo nauczyć się bawić w zmianę softów.
zefir - Nie 19 Gru, 2010

ja jestem naprawde pod wrazeniem milestone motoroli, wczoraj sie bawilem nim w salonie play, mega sprawa i bardzo wygodna klawiatura
PiTT - Nie 19 Gru, 2010

zefir napisał/a:
zepsuc lub uciekać :D pittt ;) )) wystarczy dograc SPB nakladke i wszystko wyglada i dziala jak android ;)

a ii miszcz jest bateria w tym telefonie. ja mam go do tej pory i sporo ze mna przezyl przez ostatnie dwa lata.

pierwsze co zrobiłem to była ta nakładka :)
mega nieprecyzyjny ekran, niestabilny system... to chyba wystarczy żeby pizdnąć telefonem o glebę :rotfl:
to że wygląda jak android nie oznacza że tak działa ;)
super że dają rysik do omni, chociaż i tak miałem ochotę wbić go w ekran ;D
jedyna zaleta to możliwość dogrania automapy... chociaż też do dupy tam wszystko chodziło
nigdy więcej nie dam się wkręcić w telefon z windowsem :rotfl:
jeśli teraz miałbym brać coś nowego to pewnie Iphone4

CHRZANEK - Nie 19 Gru, 2010

PiTT napisał/a:
mega nieprecyzyjny ekran, niestabilny system... to chyba wystarczy żeby pizdnąć telefonem o glebę

Tak, tak, to prawda.

pP - Pon 20 Gru, 2010

PiTT napisał/a:
pierwsze co zrobiłem to była ta nakładka

właśnie mnie to rozwala, że kupujesz telefon, który w serii jest kichą i jak jak nic nie dograsz to du*a :D

zefir - Pon 20 Gru, 2010

widzisz Pitt, ja nie mam problemow z systemem czy restarty, masz racje co do ekranu jest srednio precyzyjny, co do nakladki, ja nie uzywam wogole rysika, i przynamniej od 1,5 roku nie mam go przy telefonie.

a propo navi, jakies sa dostepne pod android? tom tom, navigo, garmin??