w pociągu mówiłem o Milestone.. bierz ten telefon. To moja kolejna komórka. Android bardzo stabilny, łątwy w obsłudzie i ma w zły czlowiek freewareowych aplikacji
a wałki już zamówiłeś?CHRZANEK - Pią 17 Gru, 2010
saxorulez napisał/a:
w pociągu mówiłem o Milestone.. bierz ten telefon
Tak naprawdę to musze się pobawić każdym a tych telefonów.
Wiem że na pewno kolejny telefon będzie na androidzie.
Android RULEZ.
Poczytałem o tym systemie i po prostu jestem pod mega wrażeniem.
Natomiast technicznie (liczby nie odczucia) Galaxy S jest lepszy od Milestona no i ten wyświetlacz amoledowy...
Nie ma co gdybać, uwaga każdego z Was jest bardzo ważna, ale bez testów organoleptycznych się nie obejdzie Bonczek - Sob 18 Gru, 2010
Nie wiedziałem, że Android ma takie zielone logo dzik - Sob 18 Gru, 2010 Bonczek - Sob 18 Gru, 2010 Dobre Cartoon - Sob 18 Gru, 2010 Właśnie zamówiłem sobie BB 9700
Zobaczymy jak się sprawdzi Konrad - Nie 19 Gru, 2010 Ma ktoś jakieś doświadczenie z HTC G1? Zastanawiam się czy nie puścić Omni w pizdziec(troche wkoorwia mnie windows) i kupić htc z androidem.PiTT - Nie 19 Gru, 2010
konradone napisał/a:
Ma ktoś jakieś doświadczenie z HTC G1? Zastanawiam się czy nie puścić Omni w kotka(troche wkoorwia mnie windows) i kupić htc z androidem.
jestem przekonany że wszystko będzie lepsze niż Omnii
miałem ten telefon krótki czas i kilka razy miałem ochotę go roztrzaskać o ziemię zefir - Nie 19 Gru, 2010 pierdolisz pittt )) wystarczy dograc SPB nakladke i wszystko wyglada i dziala jak android
a ii miszcz jest bateria w tym telefonie. ja mam go do tej pory i sporo ze mna przezyl przez ostatnie dwa lata.Konrad - Nie 19 Gru, 2010 Właśnie mam nakładke SPB i WM 6.5 Barr2, i mnie to troche wkurwia. A G1 ma qwerty i w końcu bym nie robił błędów w mailach i smsach, muszę przemyśleć albo nauczyć się bawić w zmianę softów.zefir - Nie 19 Gru, 2010 ja jestem naprawde pod wrazeniem milestone motoroli, wczoraj sie bawilem nim w salonie play, mega sprawa i bardzo wygodna klawiaturaPiTT - Nie 19 Gru, 2010
zefir napisał/a:
zepsuc lub uciekać pittt )) wystarczy dograc SPB nakladke i wszystko wyglada i dziala jak android
a ii miszcz jest bateria w tym telefonie. ja mam go do tej pory i sporo ze mna przezyl przez ostatnie dwa lata.
pierwsze co zrobiłem to była ta nakładka
mega nieprecyzyjny ekran, niestabilny system... to chyba wystarczy żeby pizdnąć telefonem o glebę
to że wygląda jak android nie oznacza że tak działa
super że dają rysik do omni, chociaż i tak miałem ochotę wbić go w ekran
jedyna zaleta to możliwość dogrania automapy... chociaż też do dupy tam wszystko chodziło
nigdy więcej nie dam się wkręcić w telefon z windowsem
jeśli teraz miałbym brać coś nowego to pewnie Iphone4CHRZANEK - Nie 19 Gru, 2010
PiTT napisał/a:
mega nieprecyzyjny ekran, niestabilny system... to chyba wystarczy żeby pizdnąć telefonem o glebę
Tak, tak, to prawda.pP - Pon 20 Gru, 2010
PiTT napisał/a:
pierwsze co zrobiłem to była ta nakładka
właśnie mnie to rozwala, że kupujesz telefon, który w serii jest kichą i jak jak nic nie dograsz to du*a zefir - Pon 20 Gru, 2010 widzisz Pitt, ja nie mam problemow z systemem czy restarty, masz racje co do ekranu jest srednio precyzyjny, co do nakladki, ja nie uzywam wogole rysika, i przynamniej od 1,5 roku nie mam go przy telefonie.
a propo navi, jakies sa dostepne pod android? tom tom, navigo, garmin??