To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RD3L] Wszystko o RD3L

Jacek - Sob 28 Kwi, 2012

widzę że koleś w fabii to Twój kumpel, spoko...maluch jechał szybciej w miejscu gdzie stałem ;)
106 - Sob 28 Kwi, 2012

gratulacje
qbus - Sob 28 Kwi, 2012

No miejscowy ziomek, po czasach widac ze cos nie halo wiec bylo slabo ale potencjal ma, na Wisle 8 w gen w debiucie w rpp.
Geko - no coz mam powiedziec :) byliscie, widzieliscie.

Jacek - Sob 28 Kwi, 2012

spoczko, ja nie mam problemu tylko piszę co widziałem, bez napinki :]
qbus - Sob 28 Kwi, 2012

Peace :)

Marek 2! No kurde no, dawaj krotkie, szpere i attack na Karkonoski, techniczne oesy to bedzie top5 :)

pum - Sob 28 Kwi, 2012

ha mowilem ze sie nie da wolno... gratulacje :)
GeKo - Sob 28 Kwi, 2012

qbus, Ja napiszę tyle, że gość powinien wrócić do słabego auta i nauczyć się szanować prędkość, nie każdy, a właściwie mały % potrafi wsiąść w szybką furę i pojechać od razu na miarę jej możliwości.
Wynik w debiucie powiedzmy ze dobry, ale im dalej w las tym ciemniej.
Chłopak na testach zrobił tyle kilometrów co inni w całym sezonie nie przejeżdżają. Mocne szybkie auto zawsze rodzi presje.

P.S. Mularczyk juz nie jedzie w Luzyckie Hory, urwał koło na 1 OS podobno.

Bonczek - Sob 28 Kwi, 2012

Gratki Marek :)
qbica - Sob 28 Kwi, 2012

byłem, widziałem, Maras jeszcze raz gratuluje :jupi:
Janusz - Sob 28 Kwi, 2012

byłem widziałem, kleszcza złapałem :) Gratki dla Marka :) i klasycznie przypominam ze musimy się kiedyś zgadać na ponowne wspólne upalanie :D
qbica - Sob 28 Kwi, 2012

Janusz, Pan nawigator po niebieskich ścieżkach :D do następnej oglądary ;D
Marek23 - Nie 29 Kwi, 2012

Kurde, było dobrze. Os 1 zacząłem szybko,ale jak debil za wcześnie skręciłem po grubym hamowaniu w lewy 90 na waski szuter i clio nie skręciło,zakopało się. Było cofanie,zgaszenie, ogóenie 10 sek w dupe jak nic.
Os2 ok,ale jeszcze bez szału. Os3 to już atak i wygrana. OS4 szybciej ale jeszcze nie to. OS 5 szedłem kurde ile mogłem, wygrałem,aczkolwiek po rajdzie dostałem tam niby 5 sek kary. Nie wiem za co,ale już się nie odwoływałem, bo i tak bym został 2. Na OS 6 miałem "moment" przy hamowaniu ze 150 do prawy 90,ale pokleiło, poza tym szedłem ile mogłem i też dało radę wygrać. Ogólnie z 2 miejsca jestem zadowolony, szczególnie,że początek tego nie zapowiadał. Jakiś tam potencjałe dzis zobaczyłem,ale też nie ma sie co napalać. Nie mam sponsorów, a cierpię z powodu tej długiej skrzyni. Na krótkiej i szperze czasy wyglądały by inaczej i nie musiałbym się tak spinac,żeby jechać w czubie. Ale ogólnie zaj,e,bisty rajd, szukam wsparcia na Karkonoski,może akurat się coś wyklaruje. Jak patrze na pierwsze relacja, to dużo osób jechało szybko...

Pozdro dla Geko, Jacka,Januszka,Qbicy,itd Fajnie,że byliście, nie ukrywam,że mnie ciut zmotywowaliście.

faldzip - Nie 29 Kwi, 2012

Gratki Marek! :)
Niemy - Nie 29 Kwi, 2012

Gratulacje Maras :)
Anonymous - Nie 29 Kwi, 2012

Gratulacje Marek !