Dziękuję M, pomogło.jarek-malopolska - Nie 07 Lis, 2010
martin.h napisał/a:
Planuję coś ściągnąc, termin realizacji druga połowa listopada, jest ktoś chętny?
Kurcze a jak duza paczkę planujesz? Moze i ja bym sie podłaczył pod zakup, dokładnie kolektora wydechowego, w sumie patrzac na stronke to z uwagi na cene wchodza w gre dwa kolektory: albo Raceland albo Janspeed.. Raceland wychodzi chyba podobnie?martin.h - Nie 07 Lis, 2010
jarek-malopolska napisał/a:
Kurcze a jak duza paczkę planujesz?
Najlepiej taką aby wszystko weszło do jednego kartonu, zależy mi aby było jak najtaniej.jarek-malopolska - Nie 07 Lis, 2010 Czyli kolektor sie zmieści czy nie? bo nie wiem czy sie napalac i rozkminiac przez poł nocy czy Raceland czy Janspeed? martin.h - Nie 07 Lis, 2010
Czyli kolektor sie zmieści czy nie? bo nie wiem czy sie napalac i rozkminiac przez poł nocy czy Raceland czy Janspeed?
Lepiej kup koło zamachowe MTW - Nie 07 Lis, 2010 powiedzcie mi jeszcze chłopaki na którą cenę mam patrzeć Excl. Tax czy Incl. TaxBart - Nie 07 Lis, 2010 na tę wyższą, incl.jarek-malopolska - Pon 08 Lis, 2010
martin.h napisał/a:
Lepiej kup koło zamachowe
nie trzeba, zrobiłem plomby w starym, oczywiscie kanałowo.. wasq - Wto 09 Lis, 2010
martin.h napisał/a:
Kurcze a jak duza paczkę planujesz?
Najlepiej taką aby wszystko weszło do jednego kartonu, zależy mi aby było jak najtaniej.
http://www.kamracing.co.u...72-phase-1.htmlkamil - Śro 10 Lis, 2010 Ja rezygnuje z dolotu. Z innego źródła będę miał.Barejka - Śro 10 Lis, 2010 kamil, abys mojego nie podkupil bo zabije