To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [track day] Wyrazów 16.08.09

Tomcat - Wto 18 Sie, 2009

k-mart napisał/a:
Tomcat,

przepraszam ze sie nie przedstawilem ale nawet nie wiedzialem ze Ty od nas, Twojego saxolota tez nie kojarzylem :/
To samo z reszta ktora nie zamienilem slowa, sorry guys...

duzo nas sie zrobilo w tym klubie :D

Widzę skruchę. Wybaczam ;D

Anonymous - Wto 18 Sie, 2009

Jak już wszyscy wszystkich przepraszają to ja przeproszę K-mart'a za okrutny pomysł napisania mu w nocy na czole "Marcel PW", całe szczęście że nie miałem markera ;)
Koto - Wto 18 Sie, 2009

Marek23 napisał/a:
Ziom, bo puszcze plotę u Ciebie w mieście, że przerzucasz się na rolki

Cios poniżej pasa!

Janusz - Wto 18 Sie, 2009

Jakarti napisał/a:
heheh Januszku,
nie wiem jak ogarniasz ale przyjmuje rękawice :)

jak widac c2 przeciagu nie robi ale nie poddam sie bez walki :D

ja tez nie wiem jak ogarniam :D na torze byłem 3 razy w życiu łącznie z ostatnim wypadem na którym zrobiłem 4 kołka:) do tego nie latałem nigdzie poza wyrazowem, a sporta mam od miesiąc :D

Loeb ze mnie nie jest... :D poza tym prawka nie mam nawet trzech lat itp itd... wiec nie mam prawa umieć skręcać :D

ale mam (chyba) przewagę sprzętowa ;/

ale możemy zrobić kilka kółek moim i Twoim i na zasadzie kto bedzie miał lepszy łaczny najlepszy czas wygrywa :d

TOXIC - Wto 18 Sie, 2009

Janusz napisał/a:

ale mam (chyba) przewagę sprzętowa;/

tez mi sie tak wydawało póki nie zacząłem wyjeżdżać z HH :D
ale przynajmniej mamy idealna wymówkę :D jak za dobre czasy zaczynają krecic mówisz "aaa popsuło sie znowu" i nikt sie Ciebie nie czepia :rotfl: :rotfl: :rotfl: ;)

Janusz - Wto 18 Sie, 2009

TOXIC napisał/a:
tez mi sie tak wydawało póki nie zacząłem wyjeżdżać z HH :D
ale przynajmniej mamy idealna wymówkę :D jak za dobre czasy zaczynają krecic mówisz "aaa popsuło sie znowu" i nikt sie Ciebie nie czepia :rotfl: :rotfl: :rotfl: ;)

chodziło mi raczej o to ze seria sport ma przewagę nad seria c2. Ale i tak najważniejszy jest drajwer. W sumie w fifth gear porównywali sporta z saxo :) które jest teoretycznie 60 KM słabsze

tak wiec na wszelki wypadek zbieram na majty ze stali :D

M - Wto 18 Sie, 2009

ade napisał/a:
eM napisał/a:
byl tam taki jeden chlopaczek co sie stylizował "na warszawiaka" takie mialem wrazenie.
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

moze wczesniej foty z radioma ogladal??:D:P :rotfl:

heheh pudło,
niestety radom to nie dzielnica w warszawie

M - Wto 18 Sie, 2009

Janusz napisał/a:
mojej jazdy to nikt nie wspomina.... ;p a przecież zrobiłem 4 kołka jako pierwszy jak jeszcze nikt nie latał.... ehhh a potem żabojad się zbuntował

Ja zauwazylem, zaje.biscie fajnie zawiozles mnie i Endrwisa na stacje bo soczek i batony :D

haha :D ta jazda była dla mnie baaaardzo trudna ;D
Jacek - Wto 18 Sie, 2009

AndreXSi napisał/a:
nawet jakby żwawszy niż przedtem :jupi:

zawsze jest tak po napinaniu, zauważyliśmy to z Dżonem po Biłgoraju jak wracaliśmy a4, się kręciły fury dużo lepiej

Andre ja też chcę Cię przeprosić że dałem ci w zęby na dzień dobry i że wybrałem głupie piz.dy zamiast ciebie (wiesz myślałem że porucham coś z cyckiem a nie z brzuchem) ten odcinek pozostanie nie poruchany :faja:

Wybaczam :* :love:
jacek czajka napisał/a:
cyckiem a nie z brzuchem

Obu rzeczy u mnie pod dostatkiem :faja:

Qukie - Wto 18 Sie, 2009

Dodałem jeszcze trochę fotek. Teraz jest w sumie 66. Niestety na końcu na wielu jest moje padło, którego nie ogarniam :( Mam nadzieję, że na następnym track day'u ktoś ogarniający mnie podszkoli ;D jakby ktoś chciał foto w formacie .nef lub w większym rozmiarze pisać na PW.

Dla przypomnienia:

http://public.fotki.com/Qukie/wyrazow-16-08-2009/

http://picasaweb.google.c...yrazow16082009#

M - Wto 18 Sie, 2009

Qukie moim zdaniem twoja H skreca bardzo elegancko i ogarniasz dobrze.
Mysle ze musisz troche mocy na koła dołożyć i bedzie zacnie

GeKo - Wto 18 Sie, 2009

Ja mam troche fotek od mojego zioma, który z nami był. Postaram sie jutro obrobić.

Przy okazji wyszło dlaczego LOKO takie czasy kręci ;D

TOXIC - Wto 18 Sie, 2009

:rotfl: :rotfl: :rotfl: