przepraszam ze sie nie przedstawilem ale nawet nie wiedzialem ze Ty od nas, Twojego saxolota tez nie kojarzylem
To samo z reszta ktora nie zamienilem slowa, sorry guys...
duzo nas sie zrobilo w tym klubie
Widzę skruchę. Wybaczam Anonymous - Wto 18 Sie, 2009 Jak już wszyscy wszystkich przepraszają to ja przeproszę K-mart'a za okrutny pomysł napisania mu w nocy na czole "Marcel PW", całe szczęście że nie miałem markera Koto - Wto 18 Sie, 2009
Marek23 napisał/a:
Ziom, bo puszcze plotę u Ciebie w mieście, że przerzucasz się na rolki
Cios poniżej pasa!Janusz - Wto 18 Sie, 2009
Jakarti napisał/a:
heheh Januszku,
nie wiem jak ogarniasz ale przyjmuje rękawice
jak widac c2 przeciagu nie robi ale nie poddam sie bez walki
ja tez nie wiem jak ogarniam na torze byłem 3 razy w życiu łącznie z ostatnim wypadem na którym zrobiłem 4 kołka:) do tego nie latałem nigdzie poza wyrazowem, a sporta mam od miesiąc
Loeb ze mnie nie jest... poza tym prawka nie mam nawet trzech lat itp itd... wiec nie mam prawa umieć skręcać
ale mam (chyba) przewagę sprzętowa
ale możemy zrobić kilka kółek moim i Twoim i na zasadzie kto bedzie miał lepszy łaczny najlepszy czas wygrywa TOXIC - Wto 18 Sie, 2009
Janusz napisał/a:
ale mam (chyba) przewagę sprzętowa;/
tez mi sie tak wydawało póki nie zacząłem wyjeżdżać z HH
ale przynajmniej mamy idealna wymówkę jak za dobre czasy zaczynają krecic mówisz "aaa popsuło sie znowu" i nikt sie Ciebie nie czepia Janusz - Wto 18 Sie, 2009
TOXIC napisał/a:
tez mi sie tak wydawało póki nie zacząłem wyjeżdżać z HH
ale przynajmniej mamy idealna wymówkę jak za dobre czasy zaczynają krecic mówisz "aaa popsuło sie znowu" i nikt sie Ciebie nie czepia
chodziło mi raczej o to ze seria sport ma przewagę nad seria c2. Ale i tak najważniejszy jest drajwer. W sumie w fifth gear porównywali sporta z saxo które jest teoretycznie 60 KM słabsze
tak wiec na wszelki wypadek zbieram na majty ze stali M - Wto 18 Sie, 2009
ade napisał/a:
eM napisał/a:
byl tam taki jeden chlopaczek co sie stylizował "na warszawiaka" takie mialem wrazenie.
moze wczesniej foty z radioma ogladal??:D:P
heheh pudło,
niestety radom to nie dzielnica w warszawieM - Wto 18 Sie, 2009
Janusz napisał/a:
mojej jazdy to nikt nie wspomina.... a przecież zrobiłem 4 kołka jako pierwszy jak jeszcze nikt nie latał.... ehhh a potem żabojad się zbuntował
Ja zauwazylem, zaje.biscie fajnie zawiozles mnie i Endrwisa na stacje bo soczek i batony Anonymous - Wto 18 Sie, 2009 haha ta jazda była dla mnie baaaardzo trudna Jacek - Wto 18 Sie, 2009
AndreXSi napisał/a:
nawet jakby żwawszy niż przedtem
zawsze jest tak po napinaniu, zauważyliśmy to z Dżonem po Biłgoraju jak wracaliśmy a4, się kręciły fury dużo lepiej
Andre ja też chcę Cię przeprosić że dałem ci w zęby na dzień dobry i że wybrałem głupie piz.dy zamiast ciebie (wiesz myślałem że porucham coś z cyckiem a nie z brzuchem) ten odcinek pozostanie nie poruchany Anonymous - Wto 18 Sie, 2009 Wybaczam
jacek czajka napisał/a:
cyckiem a nie z brzuchem
Obu rzeczy u mnie pod dostatkiem Qukie - Wto 18 Sie, 2009 Dodałem jeszcze trochę fotek. Teraz jest w sumie 66. Niestety na końcu na wielu jest moje padło, którego nie ogarniam Mam nadzieję, że na następnym track day'u ktoś ogarniający mnie podszkoli jakby ktoś chciał foto w formacie .nef lub w większym rozmiarze pisać na PW.
http://picasaweb.google.c...yrazow16082009#M - Wto 18 Sie, 2009 Qukie moim zdaniem twoja H skreca bardzo elegancko i ogarniasz dobrze.
Mysle ze musisz troche mocy na koła dołożyć i bedzie zacnieGeKo - Wto 18 Sie, 2009 Ja mam troche fotek od mojego zioma, który z nami był. Postaram sie jutro obrobić.
Przy okazji wyszło dlaczego LOKO takie czasy kręci