Muzyka potrafi przenosić, właśnie wróciłem ze Stanów
szczególnie muzyka wspomagana prochamimartin.h - Nie 21 Sie, 2011 Ostatnio zakupiłem sobie całą dyskografię i na nowo jaram się tą wspaniałą gupą
martin.h - Pon 22 Sie, 2011 David Lynch to nie tylko filmowiec robiący "pokręcone" filmy, to także muzyk. 7 listopada ukaże się jego pierwszy solowy album, który sądząc po dwóch zeszłorocznych singlach mógłby śmiało być ścieżką dzwiękowa do Lynch'owskich filmów.
Panie i Panowie to może być płyta roku Oczywiście nie na HH.org
[vimeo]http://vimeo.com/18041378[/vimeo]Bart - Pon 22 Sie, 2011 jaram się!Maciusiowy - Wto 23 Sie, 2011 "Little skinny girl she's doing it for the first time
little skinny girl she's doing it and it feels fine".martin.h - Wto 23 Sie, 2011
27 września ma się ukazać (oficjalnie) druga długogrająca płyta kalifornijskiego kwartetu. Era internetu powoduje jednak, że Only in Dreams jest już dawno w obiegu. Niespodzianek nie ma, dalej są to słodkie, melodyjne i głośne utwory, jak ktoś lubi indie-noisowe klimaty to warto posłuchać.
PS: Bart już się jara, potwierdził telefonicznie martin.h - Wto 23 Sie, 2011 19 września wraca też Kasabian czwartym studyjnym albumem. Na razie ukazały się dwa single z płyty Velociraptor! i ciężko powiedzieć czego można się spodziewać, ale może być powrót do bardziej elektronicznego grania z dwóch pierwszych płyt.
nareszcie coś ciekawego w tym temacie - wysoki sprinter
Kurcze, chyba jestem pedałem bo tego nie zauważyłem martin.h - Śro 24 Sie, 2011 Żeby nie było, muzyka "chu.owa" to chociaż klip zachęcający
M - Czw 25 Sie, 2011 Świetny tekst, proponuję się wsłuchać. Daje dużo do myślenia.
martin.h - Pon 29 Sie, 2011
Le Butcherettes to powstały w Meksyku i założony przez Teri Gender Bende (wokal, gitara) zespół poruszający się garażowo-punkowej stylistyce. Pierwszy skład to damski duet, który ewoluował do obecnego męsko-damskiego trio. Producentem pierwszego studyjnego krążka to znany z grupy The Mars Volta - Omar Rodríguez-López.