M - Śro 27 Paź, 2010 Jeszcze w 89roku w Polsce oficjalną wersją było że to niemcy zrobili katyń. A to było tylko 20 lat temu.KonradMK - Śro 27 Paź, 2010
M napisał/a:
Jeszcze w 89roku w Polsce oficjalną wersją było że to niemcy zrobili katyń. A to było tylko 20 lat temu.
i tak samo się ludzie śmiali z tych którzy twierdzili że jest inaczej. norma. nie wiem jaka jest prawda, nie zakładam że to był zamach ale do dziś nie znam przyczyny tego zdarzenia i to jest niepokojące.GeKo - Śro 27 Paź, 2010 M, oficjalną tak, nie zapominaj tylko że w to raczej nikt nie wierzył. Mnie rodzice od dziecka uczyli że Stalin to był największy zbrodniarz tamtego wieku.KonradMK - Śro 27 Paź, 2010
GeKo napisał/a:
M, oficjalną tak, nie zapominaj tylko że w to raczej nikt nie wierzył. Mnie rodzice od dziecka uczyli że Stalin to był największy zbrodniarz tamtego wieku.
taaaaaaak wszyscy tak teraz mówią. sami qrwa patrioci w naszym kraju żyją. czy zatem twoi rodzice walczyli w podziemiu? nosili bibułę? robili tajne spotkania? od razu powiem, że moi nie, ja mam korzenie komunistyczne M - Śro 27 Paź, 2010
GeKo napisał/a:
M, oficjalną tak, nie zapominaj tylko że w to raczej nikt nie wierzył. Mnie rodzice od dziecka uczyli że Stalin to był największy zbrodniarz tamtego wieku.
Geko to jest właśnie istota polskości.KonradMK - Śro 27 Paź, 2010 Ja jeszcze mam nadzieję że analiza zdjęć satelitarnych z 5 i 12 kwietnia coś pokaże.Bad-i - Śro 27 Paź, 2010 a gdzie jest ten holenderski film?M - Śro 27 Paź, 2010
Bad-i napisał/a:
a gdzie jest ten holenderski film?
No kondzio dal linka przeciezYarko - Śro 27 Paź, 2010 .Jaco - Śro 27 Paź, 2010
KonradMK napisał/a:
Jaco napisał/a:
Gość w czerwonej kurtce to pewnie Donald, biega z pistoletem i szuka Kaczyńskiego, żeby wpakować mu kilka kulek... jest też ultra cichy śmigłowiec, którego gość z kamerą nie zauważył i nie nagrał... Czarne postacie to zapewne zbieracze złomy, którzy wynieśli z miejsca katastrofy aluminiowe drążki wzmacniające kadłub samolotu
typowe podejście, wyśmiać, pożartować i spać dalej. Założę się że filmu holenderskiego nie obejrzałeś bo za długi.
Jeśli to była taka zorganizowana akcja to jakim cudem gość który kręcił się z kamerą po miejscu " zbrodni" i nagrywał postacie w ciemnych strojach, czerwonych kurtkach, śmigłowiec etc... żyje , a film trafił do sieci ? Sorki, ale kupy się to nie trzyma...M - Śro 27 Paź, 2010
Jaco napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Jaco napisał/a:
Gość w czerwonej kurtce to pewnie Donald, biega z pistoletem i szuka Kaczyńskiego, żeby wpakować mu kilka kulek... jest też ultra cichy śmigłowiec, którego gość z kamerą nie zauważył i nie nagrał... Czarne postacie to zapewne zbieracze złomy, którzy wynieśli z miejsca katastrofy aluminiowe drążki wzmacniające kadłub samolotu
typowe podejście, wyśmiać, pożartować i spać dalej. Założę się że filmu holenderskiego nie obejrzałeś bo za długi.
Jeśli to była taka zorganizowana akcja to jakim cudem gość który kręcił się z kamerą po miejscu " zbrodni" i nagrywał postacie w ciemnych strojach, czerwonych kurtkach, śmigłowiec etc... żyje , a film trafił do sieci ? Sorki, ale kupy się to nie trzyma...
Świetny argument... może go nie zauważyli?KonradMK - Śro 27 Paź, 2010
Jaco napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Jaco napisał/a:
Jeśli to była taka zorganizowana akcja to jakim cudem gość który kręcił się z kamerą po miejscu " zbrodni" i nagrywał postacie w ciemnych strojach, czerwonych kurtkach, śmigłowiec etc... żyje , a film trafił do sieci ? Sorki, ale kupy się to nie trzyma...
nie wiadomo czy jeszcze żyje poza tym było tam jakieś zamieszanie, mogli go nie widzieć, to w sumie nie ważne. ważne że nikt nie zajął się profesjonalną analizą tego filmu, tak jakby go nie było albo był fakiem. i czemu rosjanie już po 30 minutach od katastrofy powiedzieli że to był błąd pilota? kaszpirowski im powiedział?Jacek - Śro 27 Paź, 2010 analiza daje do myslenia nie wygląda to dobrze moim zdaniem...Marek23 - Śro 27 Paź, 2010 Myslę,że nie był to zamach,ale na bank ruscy coś tam zjeb.ali. Dlatego dla mnie decyzja,żeby oddac śledztwo ruskim była debilna.KonradMK - Śro 27 Paź, 2010
Marek23 napisał/a:
Myslę,że nie był to zamach,ale na bank ruscy coś tam zjeb.ali. Dlatego dla mnie decyzja,żeby oddac śledztwo ruskim była debilna.
w sumie to chyba nie była decyzja. oni musieli to śledztwo zacząć, zwlekali jednak z przekazaniem dowodów, przetrzymywali dokumentację sekcji zwłok przez 5 miesięcy(!),
nie zabezpieczyli miejsca katastrofy. I jeśli do tego przypomnicie sobie metody działania Rosjan (Putina) przeciwko Czeczenom czy np Litwinience ( http://wyborcza.pl/1,86738,3747752.html ) to ciężko uwierzyć że nie mataczyli albo nie maczali w tym palców.