To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Moje na górze i ch*j!

dzik - Pią 15 Paź, 2010

Maciek strzelasz co chwile fochy bo wszyscy Cie atakuja, ale powiedz dlaczego jedyna istotna koalicja w postaci pis'u sie kompromituje? Gdyby mieli konkretne zarzuty i wskazywali bledy PO, jednak dla nich od gospodarki wazniejszy jest krzyz, ruski spisek, odpowiedzialnosc tuska za katastrofe, wszystkie zarzuty kompletnie z dupy.
Docenilbym kolaicje ktora wskazuje konkretne poparte dowodami bledy i wskazuje lepsze rozwiazania. Narazie pis robi sie na nsdap.

anjas - Pią 15 Paź, 2010

dzik napisał/a:
koalicja

opozycja?

Loko - Pią 15 Paź, 2010

M napisał/a:

Właśnie o taki onetowski jad mi chodziło. Dzięki Janusz.

Podobno docinka: "Twoja stara robi w komentarzach na onecie" to obecnie największa obelga :rotfl: Ziom oni tam płacą ludziom za wywoływanie tego jadu :rotfl:

dzik - Pią 15 Paź, 2010

anjas napisał/a:
dzik napisał/a:
koalicja

opozycja?

Teraz opozycja jest przy wladzy ;)

Janusz - Pią 15 Paź, 2010

Loko napisał/a:
M napisał/a:

Właśnie o taki onetowski jad mi chodziło. Dzięki Janusz.

Podobno docinka: "Twoja stara robi w komentarzach na onecie" to obecnie największa obelga :rotfl: Ziom oni tam płacą ludziom za wywoływanie tego jadu :rotfl:

ja nawet nie wiem o co chodzi bo na onecie nie byłem do czasu gimnazjum :P ale mogę się domyślać.

Bart - Pią 15 Paź, 2010

Loko napisał/a:
oni tam płacą ludziom za wywoływanie tego jadu :rotfl:

wiadomo jacy ONI...

ŻYDZI!

:rotfl: :rotfl:

M - Pią 15 Paź, 2010

dzik napisał/a:
Maciek strzelasz co chwile fochy bo wszyscy Cie atakuja, ale powiedz dlaczego jedyna istotna koalicja w postaci pis'u sie kompromituje? Gdyby mieli konkretne zarzuty i wskazywali bledy PO, jednak dla nich od gospodarki wazniejszy jest krzyz, ruski spisek, odpowiedzialnosc tuska za katastrofe, wszystkie zarzuty kompletnie z dupy.
Docenilbym kolaicje ktora wskazuje konkretne poparte dowodami bledy i wskazuje lepsze rozwiazania. Narazie pis robi sie na nsdap.

Nikt mnie nie atakuje, tzn nie czuję się atakowany.
Piotrze - nie mogę z tobą polemizować ponieważ nie zgadzam się z żadnym punktem wyjściowym z tego co napisałeś.
Problemy o których piszesz nie są faktycznymi a jedynie trąbionymi w mediach - to poważna różnica.
Ja już pisałem - to co w TV i Radio to jest tylko wąski wybrany wycinek rzeczywistości a nie jej trzon. Skoro żyjesz tym co w głównym nurcie to pozwalasz kreować swój świat za pomocą takich właśnie przekazów - twój wybór.
Ruscy,krzyż,Jarek - to wlasnie główne tematy z ostanich miesięcy - dziwnym przypadkiem.
Nie mam zamiaru do niczego Cię przekonywać, ani nie zależy mi na tym ani nie mam ochoty z tobą dyskutować tutaj.

M napisał/a:
Piotrze - nie mogę z tobą polemizować ponieważ nie zgadzam się z żadnym punktem wyjściowym z tego co napisałeś.
Problemy o których piszesz nie są faktycznymi a jedynie trąbionymi w mediach - to poważna różnica.
Ja już pisałem - to co w TV i Radio to jest tylko wąski wybrany wycinek rzeczywistości a nie jej trzon. Skoro żyjesz tym co w głównym nurcie to pozwalasz kreować swój świat za pomocą takich właśnie przekazów - twój wybór.
Ruscy,krzyż,Jarek - to wlasnie główne tematy z ostanich miesięcy - dziwnym przypadkiem.
Nie mam zamiaru do niczego Cię przekonywać, ani nie zależy mi na tym ani nie mam ochoty z tobą dyskutować tutaj.

ehhh staram sie tu nie udzielac.

Ale Maciek w takim razie skąd Ty bierzesz ten prawdziwy trzon ?? tez chcemy mieć dostęp do rzetelnego źródła informacji.

M - Pią 15 Paź, 2010

Nie biorę, też nie mam całego obrazu - ale przynajmniej mam taką świadomość.
dzik - Pią 15 Paź, 2010

M napisał/a:

M napisał/a:

Napisałem tak z rozpędu, ale oczywiście rozumiem trzeba mi dopi.erdolić.

Jestes ostatnio spiety totalnie.

M napisał/a:

Telewizja wykreowala te wypowiedzi? Kurski w dyskusjach jest zmontowany przez tvn?
Jarek z pochodniami nie robi co miesiac imprezy na krakowskim?

TV wykresowala z jarka idiote i pajaca? Wystarczy ze cytuja jego wypowiedzi i wypowiedzi innych piskorcow. Czemu sie dziwic ze to pokazuja, to podnosi ogladalnosc, ja co wieczor nagrywam wiadomosci by posluchac co dzisiaj jarek nowego zakomunikuje. Dzisiaj opozycja kieruje czlowiek przesiakniety nienawiscia i skoncentrowany na sobie, gdyby doszedl do wladzy stalo by sie to niebezpieczne. PO wygralo ostatnie wybory bo duzo osob glosoalo przeciw PIS, jarek ten elektorat skutecznie mobilizuje do powtorki.

Duzo piszesz, ale przedstawiasz malo faktow.

M - Pią 15 Paź, 2010

Ja jestem bardzo wyluzowany Piotrze, nie daj się zwieść iluzji interfejsu :)
Ale widzę w twojej wypowiedzi że nie wziąłeś sobie do serca to czego napisałem.
Nie oglądam wiadomości, nie truję się tym. Zamiast radia w samochodzie słucham audiobooka (dźwięko książki). Nie żyję tym.

BTW dzisiaj jest otwarty dzień w instytucie lotnictwa (do 23-ciej). Może wpadniesz, bo ja idę.
http://www.ilot.edu.pl/noc/noc.html

PiTT - Pią 15 Paź, 2010

dla mnie niepojęte jest to jak można jeszcze wspierać polityka, który twierdzi że nie pamięta kampanii wyborczej bo był na prochach
mistrz, tylko w Polsce ;D

M - Pią 15 Paź, 2010

A kto wspiera tego polityka?
PiTT - Pią 15 Paź, 2010

M napisał/a:
A kto wspiera tego polityka?

miliony polaków

(to nie było oczywiście do Ciebie, bo wielokrotnie pisałeś że nie jesteś jego zwolennikiem)

M napisał/a:
Ja jestem bardzo wyluzowany Piotrze, nie daj się zwieść iluzji interfejsu :)
Ale widzę w twojej wypowiedzi że nie wziąłeś sobie do serca to czego napisałem.
Nie oglądam wiadomości, nie truję się tym. Zamiast radia w samochodzie słucham audiobooka (dźwięko książki). Nie żyję tym.

maciek czyli Twój obraz polityczny bierze sie z wyobrażeń i mzonek ?? no bo skąd ??