hitem wyjazdu jest skóra anjasa...reszta się nie liczy
trzeba było zastąpić bluzę New York czymś naprawdę godnym!Jacek - Nie 08 Maj, 2011
anjas napisał/a:
Jacek napisał/a:
hitem wyjazdu jest skóra anjasa...reszta się nie liczy
trzeba było zastąpić bluzę New York czymś naprawdę godnym!
stało się.. niech i tak będzie Rasputin - Nie 08 Maj, 2011 Dzięki M za organizację,trasa świetna...śmiem twierdzić że dla mojego youngtimera lepsza niż w Poznaniu.
Przepraszam,że nie ze wszystkimi sie wystarczająco z asymilowałem ale od pogaduch wolałem nakurfiać po torze Wybaczcie, poprawie się następnym razem
Po dzisiejszym dniu wiem jedno: musze za nabyć slicki bo bez tego ni uja Yarko - Nie 08 Maj, 2011 proszę o aktualizację, 2.23 z laptimerem
impreza spoko, miło było wszystkich spotkać Vlodarsky - Nie 08 Maj, 2011 Słitaśny wyjazd zazdroszcze arssss - Nie 08 Maj, 2011 Ja po pierwsze dziękuję Januszowi za udostępnienie auta
Chce klio!!!!
Po drugie dziękuje eMowi za ogarnięcie imprezy
no i chyba (nie zapytalem o nick na forum)Rasputinowi. za przejazdzke fiesta
Niema to jak pięciogodzinna podróż klio z luźnym wydechem PiTT - Nie 08 Maj, 2011
roj napisał/a:
foty kupa, nigdzie nie ma moje clio, prostestuję (a jechałem tak wolno, że najłatwiejszy samochód do obfocenia )
a to Twoje?
myliło mi się z clio Januszka
weź sobie blachy przeklej i gotowe
Rasputin - Nie 08 Maj, 2011
arssss napisał/a:
no i chyba (nie zapytalem o nick na forum)Rasputin, owi. za przejazdze fiesta
Nie ma sprawy,cała przyjemność po mojej stronie arssss - Nie 08 Maj, 2011 Januszka miało numer 69
Fiesta robi naprawdę pogrom jeśli chodzi o wrażenia z jazdy PiTT - Nie 08 Maj, 2011
arssss napisał/a:
Januszka miało numer 69
to wiem, ale podczas jazdy nie widziałem kto jedzie
widziałem jedynie srebrne clio roj - Nie 08 Maj, 2011
PiTT napisał/a:
a to Twoje?
a dzięki, tu fota gdzie słupek mnie nie zasłania
Uploaded with ImageShack.usMichał - Nie 08 Maj, 2011 Polecam z royem i alexem nie rozmawiac, straszne gaduly z nich: D
natomiast skora ze skaju anjasa.... ehhh, brwinoow zobowiazuje
mikan to stary jajcarz i wariat... szacun dla chlopakow z czerwonej preludy, eee przepraszam, ferrari za mega luzne podejscie do temau scigania sie na czas. Good old times .
ah, jechalem mx5 na gaz'ie. Ehhh, mega...Anonymous - Nie 08 Maj, 2011 nie będę oryginalny, a więc wielkie dzięki dla M za podjęcie tego trudu;) i za 5 litrów wody na drogę (przydała się). Niestety nie udało się dojechać na imprezę hądą;), ale ałdi też się wyróżniało, więc wrażenia pozytywne...
dzięki dla wszystkich, którzy poratowali nas takimi darami jak power tape, tyrtytki itp, itd, które pomogły naprawić chłodnicę i wrócić do domu
przepraszamy za pozostawienie długiego, mokrego i śliskiego śladu na torze pP - Nie 08 Maj, 2011 gratulacje dobrej zabawy...
co za silnik w fieście mk2?PiTT - Nie 08 Maj, 2011
roj napisał/a:
PiTT napisał/a:
a to Twoje?