Yarko - Pią 16 Lis, 2012 .PiTT - Pią 16 Lis, 2012 hehehe
świadomy klient, nie ma co
pewnie z alcatela lepiej mu się gadało pP - Pią 16 Lis, 2012 kurcze ale jak czytacie jego argumenty to chyba nikt nie zaprzeczy?PiTT - Pią 16 Lis, 2012
pP napisał/a:
kurcze ale jak czytacie jego argumenty to chyba nikt nie zaprzeczy?
gość pisze o zawieszaniu itd.
nigdy czegoś takiego nie uświadczyłem, więc nie wiem o co chodzi
jeśli chodzi o synchronizację z kompem to jak najbardziej się zgadzam
wkurzające to jest, ale można się przyzwyczaić anjas - Pią 16 Lis, 2012 Z mp3 gość przesadził. Wystarczy byle apka i można ładować przez WIFI z pominięciem iTunesa.PiTT - Pią 16 Lis, 2012
anjas napisał/a:
Z mp3 gość przesadził. Wystarczy byle apka i można ładować przez WIFI z pominięciem iTunesa.
już to pisałem, mp3, zdjęcia, filmy... wszystko przez wifi można wgrywać, więc tutaj raczej niewiedza się kłania
mi przeszkadza w zasadzie to że nie mogę podpiąć telefonu za pomocą kabla i zrzucić w katalogach to co chcępP - Pią 16 Lis, 2012
PiTT napisał/a:
nigdy czegoś takiego nie uświadczyłem, więc nie wiem o co chodzi
moja Gosia ma to bardzo czesto PiTT - Pią 16 Lis, 2012 to coś dziwnego, mówimy o 4s?Bonczek - Pią 16 Lis, 2012
PiTT napisał/a:
anjas napisał/a:
Z mp3 gość przesadził. Wystarczy byle apka i można ładować przez WIFI z pominięciem iTunesa.
już to pisałem, mp3, zdjęcia, filmy... wszystko przez wifi można wgrywać, więc tutaj raczej niewiedza się kłania
mi przeszkadza w zasadzie to że nie mogę podpiąć telefonu za pomocą kabla i zrzucić w katalogach to co chcę
Pitu rozwiniesz, nigdy się tym nie interesowałem a w sumie by się przydało Michał - Pią 16 Lis, 2012 ziom, please http://www.makeuseof.com/...without-itunes/ http://www.iskysoft.com/t...p3-to-ipod.html http://www.ehow.com/how_2...pod-itunes.html
pierwsze 3 linki z wyszykiwania, sądze ze pozostałych 200 mówi o tym samym Cartoon - Pią 16 Lis, 2012 Argumenty jak dla mnie totalnie z dupy
- dziennie gadam co najmniej 1h przez telefon, korzystam z neta itd i bateria spokojnie trzyma cały dzień
- nawet jeśli iTunes miało by być jedyną aplikacją to jest ona banalna w obsłudze
- telefon ani razu mi się nie zawiesił
- aplikacji jest tyle, że nie trzeba ich samemu pisać i płacić 200$
- iCloud jest z automatu wyłączone i trzeba je samemu włączyć- a nie odwrotnie
- co do szpiegowania - hmm, bez komentarza
- aktualizuję wszystko co się da i nie mam problemów
- z SIRI akurat nie korzystam, więc się nie wypowiem
- tam gdzie nokia e6 gubiła zasięg- srajfon trzyma go doskonale...
- nie korzystałem z zestawienia Blutooth z jego cudownym BMW 335i E92 więc też się nie wypowiem...
no i telefon jest wart 2k a nie 5....Mucha - Sob 17 Lis, 2012 I see some sick fans in here,,,
No stress, no stress zara puszczo Iphone 6 - bo zaktualizują mape i bedzie po 1k.Janusz - Sob 17 Lis, 2012 Kurde ale android tez sie czasem zawiesza, nie mówiac juz o windzie Anonymous - Sob 17 Lis, 2012 Pytanko do ajfoniarzy-dostaje mejle od kolezanki,w kazdym jest dopisek "wysłano z iphona",to automatycznie sie dopisuje czy taki lansik ??anjas - Sob 17 Lis, 2012 dopisuje się automatycznie ale można usunąć z ustawień poczty.