106 - Wto 22 Paź, 2013 bardzo dobrze 106 - Śro 23 Paź, 2013 kitcar powyzej 1600 :]
Bad-i - Śro 23 Paź, 2013 106 - Śro 23 Paź, 2013 i jeszcze nasze przejazdy
matt - Śro 23 Paź, 2013 wow, mogę mówić, że pomogłem zdobyć podwójny puchar polski .... a ja tylko podrzuciłem opony bo akurat były po drodze do odbioru 106 - Śro 23 Paź, 2013 no prosze..... nie wiedzialem ze to TY - dzieki! przydaly sie matt - Śro 23 Paź, 2013 cieszę się, że mogłem jakoś pomóc ... choć nie planowałem rundi - Czw 24 Paź, 2013 Relacja RPP :
Zainteresowanych zawodników zapraszamy do współpracy
Na Cieszynce również będzie przygotowywana taka relacja. Chcemy aby była rozbudowana już o klasy i wywiady natomiast wiąże się to z ciut większymi kosztami dla Arka Torskiego , który to przygotowuje.
Tak więc chcielibyśmy zrobić ogólne poruszenie wśród zawodników i w końcu doczekamy się fajnych relacji z RPP Lassst - Czw 24 Paź, 2013 Bardzi fajna relacja Bad-i - Czw 24 Paź, 2013 Material spoko, super inicjatywa.
Natomiast; naduzywanie (jeszcze w zlym znaczeniu) okreslen dylemat i perypetie do poprawy.
"My naszym Abarthem........." Tez rundi - Czw 24 Paź, 2013 Akurat w przypadku Roberta słowo dylemat jest używane z premedytacją aby nie używać innych słów. Jest to dość specyficzna osoba i powiedzieć o nim przesądny to dużo za mało roj - Pią 25 Paź, 2013
rundi napisał/a:
Akurat w przypadku Roberta słowo dylemat jest używane z premedytacją
mnie też to razi w tej relacji. Jeśli ktoś chce robić relacje nie tylko dla siebie ale dla szerszego grona odbiorców nie może używać słowa, które coś znaczy ale zupełnie nie to o co chodzi w kontekście zdania.
rundi - Sob 26 Paź, 2013 Mam nadzieję , że inni zawodnicy odpowiedzą na naszą prośbę i dołożą te kilka groszy i już od Cieszynki będą powstawać pełne relacje z poszczególnych rajdów qbus - Śro 30 Paź, 2013 To jeszcze na chwile wracamy do Rally Masters, 2 przejazd oesu Sulistrówiczki z czasem 9:03:7, do rekordu zabrakło nieco ponad 5 s.
Niestety nie nagrał się dźwięk z intercomu.Bad-i - Śro 30 Paź, 2013 Super sie oglada.....