Posiadacze rowerów czynią niebagatelne oszczędności na zakupach paliwa, ubezpieczeniach, podatkach i innych wydatkach związanych z użytkowaniem samochodu.
- Oznacza to po prostu uszczuplenie wpływów do skarbu państwa – mówi “Superexpressowi” min. Boni. – Państwo musi jednak posiadać środki niezbędne na kontynuowanie aktywnej polityki spełniania wymogów Unii Europejskiej, na pensje dla urzędników administracji państwowej, na sojusznicze zobowiązania w NATO, na upamiętnianie i propagowanie historii Holocaustu i wiele innych. Musimy zatem zastanowić się nad legalnymi możliwościami zrekompensowania strat.
Jakarti - Czw 04 Kwi, 2013 Bareja to najpowazniejszy człowiek na swiecie przy tej wypowiedzi (nie czytalem jeszcze calego art. )
*nie mam na mysli naszego Barejkisiema - Czw 04 Kwi, 2013 M, Ty na serio, czy tak tylko sobie polewkę robisz?
Nie wiem czy się śmiać, czy płakać z tej sytuacji M - Czw 04 Kwi, 2013 Chyba dałem się nabrać mówiać szczerze ale ostatnio mam już spory problem z odróżnieniem głupot mówionych przez polityków od żartów w necie.
siema napisał/a:
Nie wiem czy się śmiać, czy płakać z tej sytuacji
Z której dokładnie?siema - Czw 04 Kwi, 2013 Np. z tego, że jakaś 'niezależna' zupełnie na poważnie przedrukowuje drugiego kwietnia wiadomości z prima aprilis.
No i oczywiście taki mały uśmieszek , że dałeś się podejść
Pokazuje to, że nie ma w 100% dobrego źródła informacji. Mainstreamowe madia zawsze będą starały się sterować publiką w wygodnym dla siebie kierunku, a niezależne są niewiarygodne, bo tworzone albo przez amatorów, albo zbytnio zaangażowanych ideologicznie.M - Pią 05 Kwi, 2013 dzik - Pią 05 Kwi, 2013 http://kfapolska.wordpres...ny-od-podatkow/
M, może dostaniesz azyl polityczny? M - Pią 05 Kwi, 2013