to mozliwe żeby pod tym wiaduktem on tak szybko bokiem szedł?? czy chłopaki po prostu delikatnie przyśpieszyli tempo??mi - Wto 18 Sie, 2009 powiem Wam, że próbnie wrzuciłem dziś do dzielnego białego 106 kółka 16" i kozak jest! Co prawda miejsca wiele nie zostało, osiągi chyba też przysiadły jeszcze bardziej (może mi się wydaje?), ale jest git. Muszę jeszcze sprawdzić, bo chyba z jednej strony ociera nieco oponka...
Jak się ogarnę - zapodam foto.M - Wto 18 Sie, 2009 Jakto 16"?!
MI przeciez to jest stajling już!
mi - Wto 18 Sie, 2009 wiesz jak jest...
M - Wto 18 Sie, 2009 Kiedyś Cie spętamy i umyjemy Ci to 205 a potem WOSK Michał - Wto 18 Sie, 2009 do rudego z nią, DO RUDEGO !!Gaydek - Wto 18 Sie, 2009 Panowie, czy ktoś ma jakieś doświadczenia z wypożyczalniami samochodów w Hiszpanii?
Dotychczas jeździłem swoim a na wyspach korzystałem z tego, co było w ośrodku, ale teraz chciałbym mieć zarezerwowane wszystko przed wyjazdem. Najchętniej wziąłbym autko już na lotnisku i na lotnisku je oddał więc chyba i tak lepiej jest załatwić to on-line przed wyjazdem.
No i... wygląda na to, że taniej jest skorzystać z mniejszych i mniej znanych wypożyczalni, z którymi jak dotąd nie miałem problemów (dwa razy w Hiszpanii), ale... czy ktoś może ewentualnie coś polecić? Jadę na południe, okolice Gibraltaru.mi - Wto 18 Sie, 2009
eM napisał/a:
Kiedyś Cie spętamy i umyjemy Ci to 205 a potem WOSK
btw. Kto mi nakleił naklejkę cośtam wax na tylną klapę? M - Wto 18 Sie, 2009 wasn't memi - Wto 18 Sie, 2009 pewnie znów żydowski spisek jakiś...
W każdym razie - mam już foto 16" w pugu, zara zapodamAnonymous - Wto 18 Sie, 2009 znaczy w bagażniku?nox - Wto 18 Sie, 2009
eM napisał/a:
Kiedyś Cie spętamy i umyjemy Ci to 205 a potem WOSK
On jest mój
już szykuje misterny plan mi - Wto 18 Sie, 2009
AndreXSi napisał/a:
znaczy w bagażniku?
no właśnie nie tylko
Na szczęście nie obtarło za bardzo, nie jest źle!