rewelacja, świetnie sie prezentuje powaga..... idealnie pasuje z linia, taka troszkę mieszanka stylów.... teraz tylko gleba i będzie miażdżyć suty Mick - Wto 18 Sie, 2009
Gaydek napisał/a:
Panowie, czy ktoś ma jakieś doświadczenia z wypożyczalniami samochodów w Hiszpanii?
Dotychczas jeździłem swoim a na wyspach korzystałem z tego, co było w ośrodku, ale teraz chciałbym mieć zarezerwowane wszystko przed wyjazdem. Najchętniej wziąłbym autko już na lotnisku i na lotnisku je oddał więc chyba i tak lepiej jest załatwić to on-line przed wyjazdem.
No i... wygląda na to, że taniej jest skorzystać z mniejszych i mniej znanych wypożyczalni, z którymi jak dotąd nie miałem problemów (dwa razy w Hiszpanii), ale... czy ktoś może ewentualnie coś polecić? Jadę na południe, okolice Gibraltaru.
polecam europcar
zawsze wynajmowałem od nich samochody gdzieś za granicą.
mają nowe autka, niezakatowane, z działającą klimą i bez problemów.
na ogół zdarza się tak, że nawet w hotelu do którego jedziesz będzie stało kilka samochodów z europcar-u, żeby nie musieli dowozić.
PozdrJanusz - Wto 18 Sie, 2009 Uwaga krakusy.... przed chwilą dostałem plotkarska informacje, ze w Skawinie obok siedziby foty ma powstać tor wyścigowy o długości 4 km podobno aktualnie prace są na poziomie równania terenu, ale już w przyszłym roku ma zostać otwarty
informacja od kolegi którego rzekomy szwagier czy brat (jakoś tak) pracuje na koparce czy tam na spychaczu i równa teren pod rzekomy tor.
Ciekawe ile w tym prawdy106 - Wto 18 Sie, 2009 bizon - Wto 18 Sie, 2009 pozazdroscic Janusz - Wto 18 Sie, 2009 pożyjemy, zobaczymy ja tam nie ufam takim informacja..... poza tym może być jeszcze problem z wynajęciem lub zaporowe ceny itp itd...Marek23 - Wto 18 Sie, 2009 4km, to jest coś, taki drugi Poznań by był. Zobaczymy...TOXIC - Wto 18 Sie, 2009 A na koniec i tak wybudują supermarket ale ja tam trzymam kciuki bizon - Wto 18 Sie, 2009 albo wysypisko zlomu jak u nasMichał - Wto 18 Sie, 2009
TOXIC napisał/a:
A na koniec i tak wybudują supermarket ale ja tam trzymam kciuki
napewno bardziej by sie przydał niż tor Gaydek - Wto 18 Sie, 2009 Albo znajdzie się właściciel połowy działki i będzie tak, jak w Bydgoszczy .
Mick, dzięki .kubas - Wto 18 Sie, 2009
Gaydek napisał/a:
Albo znajdzie się właściciel połowy działki i będzie tak, jak w Bydgoszczy .
wlasnie ! bizon - Wto 18 Sie, 2009
Michał napisał/a:
TOXIC napisał/a:
A na koniec i tak wybudują supermarket ale ja tam trzymam kciuki
napewno bardziej by sie przydał niż tor
pod warunkiem, ze mozna po nim ponaginac fura mi - Wto 18 Sie, 2009 phi...
Barejka - Wto 18 Sie, 2009 idotyzm