Trzeci to samochod kogos z forum KRC . Cena mocno z pupy jak dla mnie.Greg - Wto 15 Sty, 2008
FreeMan napisał/a:
Pierwszy to zlom.
Drugi wyglada na mocno zaniedbana fure.
Trzeci to samochod kogos z forum KRC . Cena mocno z pupy jak dla mnie.
1. Czemu złom? Znasz auto? Chętnie bym sie dowiedział co w nim piszczy, bo nie chce mi sie na darmo jechać do Kraka.
2. Ciężko mi ocenić, ale jakieś drobiazgi typu połamany zderzak nie stanowią dla mnie problemu. I tak bym go tak nie zostawił, zainwestowałbym w fele, zawias, hamulec, jakieś drobiazgi.
3. Fura bardzo mi sie podoba, niemal kwintesencja tego, co podoba mi sie w Clio. Czarnym Clio. Cena jak dla mnie również z kosmosu, jutro podpytam co i jak. Ile byście je cenili?
Ja pierdole piękne?, jaja bym urwał temu kutasowi, zniszczył m3 i to w limitowanej wersji cecotto no dramat po prostuFreeMan - Śro 16 Sty, 2008
Greg napisał/a:
FreeMan napisał/a:
Pierwszy to zlom.
Drugi wyglada na mocno zaniedbana fure.
Trzeci to samochod kogos z forum KRC . Cena mocno z pupy jak dla mnie.
1. Czemu złom? Znasz auto? Chętnie bym sie dowiedział co w nim piszczy, bo nie chce mi sie na darmo jechać do Kraka.
2. Ciężko mi ocenić, ale jakieś drobiazgi typu połamany zderzak nie stanowią dla mnie problemu. I tak bym go tak nie zostawił, zainwestowałbym w fele, zawias, hamulec, jakieś drobiazgi.
3. Fura bardzo mi sie podoba, niemal kwintesencja tego, co podoba mi sie w Clio. Czarnym Clio. Cena jak dla mnie również z kosmosu, jutro podpytam co i jak. Ile byście je cenili?
Widać w nich jakieś ubytki ze zdjęć?
conajmniej 3 razy juz wypowiadalem sie o tym samochodzie, wiec nie chce mi sie juz czwarty. Złom koniec i kropka.
Ja motyla noga piękne?, jaja bym urwał temu kutasowi, zniszczył m3 i to w limitowanej wersji cecotto no dramat po prostu
zGADZAM SIE LOKO !! !! !!
tAKI SAMOCHóD POWINIEN POZOSTAC TAKI JAK WYJECHAL Z FABRYKI, A NIE KURWA NAWALILI DO NIEGO, PELNO ALUMUINIUM.Anonymous - Śro 16 Sty, 2008 106 rallye rajdówka(8v):