ja nie wiem, ja nic nie widziałem, ta pani przyszła w tym futrze i w nim wychodzi
OSKAR - Śro 16 Sty, 2008 fajna.tez ostatnio ogladalem to ogloszenie i mi sie podobalo.ciekawe ile bedzie zania krzyczal??nox - Śro 16 Sty, 2008 była juz o niej mowa w sobote jestem umówiony na oględziny cena jaka gościa interesuje to 7500zł za to 205 gti przez telefon nie był w stanie powiedzieć jakie zawieszenie tam siedzi poza tym ze sportowe na sobote ma juz wszystko wiedzieć o aucie od jego kumpla który budował to autoGreg - Śro 16 Sty, 2008
Olek napisał/a:
Greg napisał/a:
http://moto.allegro.pl/it...rt_2_0_16v.html
Wydaje mi się, że niedawno wisiał na gratce i ktoś go kupił. Jutro dzwonię.
to jest ten czarny co w lato był na białych 17 , widac na fotelu kierowcy dodatkowy szew po poduszce , padło raczej .
Dzwoniłem. Koleś mówił, że się ściga i miał to miec jako treningówke, ale zmienił plany. Wymienił kompletny rozrząd+pompę, hamulce zrobione i amorki nowe. Mówił, że tył był bity+bok, a na fotel i szew nie zwrócił uwagi... Trochę padło, ale po serwisie.
Co do srebrnego - wierzę na słowo, na KRC się zarejestrowałem, ale jeszcze nie mam aktywnego konta, więc tego tematu który FreeMan wrzucił przeczytać nie mogę.
kolektor do sporta: http://www.ricardo.ch/acc...p?IDI=527390496Młody Papież - Śro 16 Sty, 2008 co do 205... jeżeli jest faktycznie z Sosnowca to jakby ktoś był chętny to moge go obejrzeć...
...miałem właśnie pisać że będzie koło 7 kosztował...
__
podejrzewam że nie bedzie wart tej kasy
___
chociaż... wkońcu to Sorrento Green :-PVlodarsky - Śro 16 Sty, 2008 tego pierwszego to mocno ktoś sprawdzałFreeMan - Śro 16 Sty, 2008
k-mart to 4-1 tego jest na peczki..... wszyscy znawcy tematu szukaja 4-2-1 od wersji 182.k-mart - Śro 16 Sty, 2008 aha, nie wiedzialem.
To znaczy ze tylko 182 sie nadaje, inne do zniszczenia??FreeMan - Śro 16 Sty, 2008 w sumie tak. Bo od wersji 172 to jest tego bardzo duzo.
Szukamy takiego kolektora
na ebay-u mozna go kupic teraz za 250 Funtow + koszt przesylki, a nowy w PL kosztuje okolo 2tys.zl. Raz trafil mi sie taki za 80 Funtow, ale nie zdarzylem go kupic.Anonymous - Śro 16 Sty, 2008
Greg napisał/a:
Co do srebrnego - wierzę na słowo, na KRC się zarejestrowałem, ale jeszcze nie mam aktywnego konta, więc tego tematu który FreeMan wrzucił przeczytać nie mogę.
i dobrze robisz bo jest kiepski
k-mart napisał/a:
http://www.ricardo.ch/acc...p?IDI=527015980
Jest piekny
super rocznikowo
(moglby byc czarny, normalnie kisiel w majtkach )
k-mart wedlug twoich obliczen i rozeznania ile mozna stargowac sie, jaki byłby łaczny koszt sporowadzenia go z oplatami do polski?(nie znam sie, ale widze tam danke)
A moze jest tam cos sensownego ze sportow?k-mart - Śro 16 Sty, 2008
lipton napisał/a:
k-mart wedlug twoich obliczen i rozeznania ile mozna stargowac sie, jaki byłby łaczny koszt sporowadzenia go z oplatami do polski?(nie znam sie, ale widze tam danke)
EarlGrey, nie powiem Ci ile mozna stargowac bo nie znam sprzedajacego i nie rozmawialem z nim.
Z oplatami nie wiem jak, jesli odniesiesz sie od prawdziwej ceny to majatek a jesli nie to sporo mniej
Ogolnie tu jest masa sportow, chyba wiecek niz zwyklych cliowek Marka23 drazni troche, ze wiekszoscia sportow tutaj jezdza kobiety CHRZANEK - Śro 16 Sty, 2008 Stary mały "haczyk" : http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4198479kubas - Śro 16 Sty, 2008 o bleh radek myslalem ze akurat ty takich brzydactw nie wrzucisz !! Corsa A rula ale corsa B to jest jakas pomylka kompletna...Anonymous - Śro 16 Sty, 2008
k-mart napisał/a:
Z oplatami nie wiem jak, jesli odniesiesz sie od prawdziwej ceny to majatek a jesli nie to sporo mniej
Ogolnie tu jest masa sportow, chyba wiecek niz zwyklych cliowek Marka23 drazni troche, ze wiekszoscia sportow tutaj jezdza kobiety
cholernie sie na tym nie znam, a w szczegolnosci na szwajcarii
Troche inaczej sie sprowadza i z tego co tam wiem to mozna na dwa rodzaje clic itd...
A jak poszedlem do jednej czy drugiej firmy w pl to juz umowe ze mna chcieli podpisywac
co do Marka23 to nie wiem o co kaman on tam mieszka?przebywa.(jak cos to pw)
k-mart napisał/a:
drazni troche, ze wiekszoscia sportow tutaj jezdza kobiety