Cartoon - Sob 20 Cze, 2009 Siema
W końcu Ci aktywowali konto kosmita - Sob 20 Cze, 2009 W końcu martin.h - Sob 20 Cze, 2009
kosmita napisał/a:
Witam wszystkich forumowiczów !
Witam, dajesz foty 106'tki.
PS: To Evo było na remapie w 4turbo?kosmita - Sob 20 Cze, 2009 Foty puga będą jak się zrobi, jest w trakcie wkładania klatki i innych gratów. Debiut planowany jest na SW Tra Day za tydzień, wtedy będą jakieś photos.
martin.h napisał/a:
PS: To Evo było na remapie w 4turbo?
A skąd to przypuszczenie ?martin.h - Sob 20 Cze, 2009
kosmita napisał/a:
martin.h napisał/a:
PS: To Evo było na remapie w 4turbo?
A skąd to przypuszczenie ?
Kojarzę po nicku z forum 4turbo.kosmita - Sob 20 Cze, 2009 No to wiesz, czy był czy nie
A ja Ci stamtąd chyba nie kojarzę? Jaki nick ?fydi - Sob 20 Cze, 2009 Witam i ja.
kosmita napisał/a:
Foty puga będą jak się zrobi, jest w trakcie wkładania klatki i innych gratów.
To napisz co tam wkładasz? aj?kosmita - Sob 20 Cze, 2009 No więc auto to sparciała S16, która została nareperowana i obspawana,dostała klatkę Ireco (używaną niestety), do tego będą dwa kubły BiMarco Futura+pasy 6/5 punktowe EARS/LMS. Pod maską póki co zmiany niewielkie: dolot Simota, kolektor Raceland, jakiś customowy wydech. W zawiasie poliuretany reszty póki co nie ruszamy. Hebel: przewody w stalowym oplocie, tarcze Brembo Max, klocki Ferodo DS Performance. W planach jest krótka skrzynia, chłodnica oleju i szperunek.nox - Sob 20 Cze, 2009 Sądząc po kodzie silnika to to Evo III ??kosmita - Sob 20 Cze, 2009 nox, nie wiem po czym to wnioskujesz. Ale nie. Ostatni samuraj;)GeKo - Sob 20 Cze, 2009 czyli sóstka kosmita - Sob 20 Cze, 2009 Nie no, aż tak dobrze to nie ma, powiedzmy, że ostatni z ostatnich samurajów;)M - Sob 20 Cze, 2009 Również witam GeKo - Sob 20 Cze, 2009
kosmita napisał/a:
Nie no, aż tak dobrze to nie ma, powiedzmy, że ostatni z ostatnich samurajów;)
sóstka była ostatnia i basta Anonymous - Nie 21 Cze, 2009 Witam wszystkich