k-mart - Pią 21 Sie, 2009 generalnie z tego co czytalem w przelocie:
- gaznik
- fele
- kolektor wyd
- wydechM - Pią 21 Sie, 2009 fajnych tam macie ludzi, bez kituiQ - Pią 21 Sie, 2009 Fajny kraj ze na podstawie czyjesc skargi policja moze zabrac samochod M - Pią 21 Sie, 2009 traktują to jako doniesienie o przestępstwie
tylko u nas w PL jest taki raj ze mozna wszystko i wszedzie, szanujmy to co mamyk-mart - Pią 21 Sie, 2009 wlasnie, dlatego gdy przyjdzie wezwanie na przeglad techniczny, raczej zarejestruje r5 na polskie blaty Michał - Pią 21 Sie, 2009
eM napisał/a:
traktują to jako doniesienie o przestępstwie
tylko u nas w PL jest taki raj ze mozna wszystko i wszedzie, szanujmy to co mamy
ale to nie jest fajne macius ....
polowa samochodow w polsce zagraza naszemu bezpieczenswu ...
ps. troszke wypiłem ... kocham was Anonymous - Pią 21 Sie, 2009 nie ten działMichał - Pią 21 Sie, 2009 nie ten dzial, nie tyn dzialem
andrzeju , czy mam ...??Anonymous - Pią 21 Sie, 2009 wypłacić latarę? ależ proszę, Michale Michał - Pią 21 Sie, 2009 jedrusiu .....
jest milosc ??bizon - Pią 21 Sie, 2009 byle od tylu Anonymous - Pią 21 Sie, 2009 Michauku KarQ - Pią 21 Sie, 2009 Nie nadonszam Michał - Pią 21 Sie, 2009 kareku ... ja tez nie
czuje do ciebie lekka zlosc bo nie przybiles mi high five jak mnie widziales ....KarQ - Pią 21 Sie, 2009
Michał napisał/a:
high five
stary, nie mogłem! Musiałbym przeciąć pas zieleni, następnie wywinąć oberka i podjechać na świateł czerwień
Następnym razem ~16.00 jak będę się wbijał z połczyńskiej do Fort Wola wjadę pod prąd wielce prawdopodobne, że się spotkamy