Suma wygranej to kompletne szaleństwo... zakładając że przeżyję jeszcze 50 lat - wychodzi nieco ponad 1 mln zł miesięcznie PieQt - Sob 22 Sie, 2009 kupiłem losy jak byłem we Włoszech - no ale niestety nie powiodło mi się saxorulez - Nie 23 Sie, 2009 ale tam jest 6 cyfr z 90 z tego co słyszałem.. czyli trochę trudniej niż u nasmartin.h - Nie 23 Sie, 2009
saxorulez napisał/a:
ale tam jest 6 cyfr z 90 z tego co słyszałem.. czyli trochę trudniej niż u nas
Łukasz, jak 6 cyfr to każdy powinien coś wygrać Janusz - Nie 23 Sie, 2009 wie ktos czy był jakiś zlot super carów w czechach wczoraj...?? bo nigdy tylu na raz nie widziałem.... normalnie jak gumball z tym ze nie mieli naklejek... od groma f430 zwykłych i spider.... nawet kilka scouderi było..... kilka tez jakichś takich już leciwych.... pare maserati... prosie gt2... od groma gallardo... i jakieś coś co nie wiem czym było, znaczy znam bo widziałem to gdzieś juz ale nazwy nie pamiętam... jakieś takie jakby sie z wyścigu le mans urwało.... ale oczywiście nie mam fot, bo mój telefon nie ma nawet 0.1mpx
ale bym mu choooi nasłał
a swoją drogą mniej więcej raz w miesiącu dzwonią do mnie na mój nr prywatny różni przedstawiciele a to jakiś operator komórkowy a to panorama firm a to bank z rewelacyjnymi ofertami firmowymi
ostatnio zadałem jedno pytanie co osobę po drugiej stronie mocno zbiło z tropu
- skąd macie państwo ten nr. telefonu gdyż jedyną instytucją która wie że ten nr powiązany jest z firmą są instytucje w których załatwia się wszelkie sprawy związane z otworzeniem firmy
podkreślająć że ten nr. jest prywatny, nie jest to nr. sluzbowy - podałem go tylko przy składaniu dokumentów jako nr. kontaktowy w trakcie załatwiania spraw
zazwyczaj wymyślają jakieś lewe bazy, ale ostatnio babka się przyznała że z GUSu
sprawdzałem temat i niestety GUS może bezkarnie handlować danymi osobistymi co jest zwykłym bandytyzmemMaciusiowy - Nie 23 Sie, 2009
saxorulez napisał/a:
ale tam jest 6 cyfr z 90 z tego co słyszałem.. czyli trochę trudniej niż u nas