bizon - Nie 30 Sie, 2009 mialem tam byc foty trzaskac...kubas - Nie 30 Sie, 2009 nowe ca bardzo fajne k-mart - Nie 30 Sie, 2009 kur.wa, dzisiaj prawie narazilem sie na koszta:
chcialem sie wcisnac na chama jadac autostrada, skonczylo sie na tym ze obtarlem opona kawalek zderzaka w camaro a on mojej nakladki.
dalem mu w lape 200.- i pojechalem, moglo skonczyc sie to gorzej martin.h - Nie 30 Sie, 2009 k-mart, ja też mogłem nie wyprzedzać. Życie.Jakarti - Nie 30 Sie, 2009
martin.h napisał/a:
ja też mogłem nie wyprzedzać
jak to? nie rozumiem - cos przeoczylem ?
rozjebales furacza?Anonymous - Nie 30 Sie, 2009 piełdołe Jakarti - Nie 30 Sie, 2009
jak to? nie rozumiem - cos przeoczylem ?
pomylony furacza?
A tam od razu roz.je.bałem. Lekko porysowałem Jakarti - Nie 30 Sie, 2009 juz wszystko wiem. odpowiedz w pimpie anjas - Pon 31 Sie, 2009 Panowie, poważne pytanie, czy Waszym zdaniem na Lublin i inne zabawy torowe to by się nadało:
jeździłem dziś i w sumie nie jest źle. Napędza się całkiem znośnie, vtec drze ryja itd.
Od clio na prostej trochę wolniej, ale róznica nie jest ogromna, a w środku wogóle odczucia są dużo lepsze, jest wrażenie jak by jechał szybciej niż clio.
Być może będę miał możliwość kupić sporo taniej niż w ogłoszeniu i zastanawiam się czy nie wziąć na spółę z sasiadem do zabawy... poważnie...
Wreszcie miałbym czym wyjechać na tor.k-mart - Pon 31 Sie, 2009
anjas napisał/a:
Panowie, poważne pytanie, czy Waszym zdaniem na Lublin i inne zabawy torowe to by się nadało:
jeździłem dziś i w sumie nie jest źle. Napędza się całkiem znośnie, vtec drze ryja itd.
Od clio na prostej trochę wolniej, ale róznica nie jest ogromna, a w środku wogóle odczucia są dużo lepsze, jest wrażenie jak by jechał szybciej niż clio.
Być może będę miał możliwość kupić sporo taniej niż w ogłoszeniu i zastanawiam się czy nie wziąć na spółę z sasiadem do zabawy... poważnie...
Wreszcie miałbym czym wyjechać na tor.
ja bym bral na Twoim miejscu.
Cena spoko, przelot wiarygodny, moc jest.
Akurat te hondy mi sie w miare podobaly, nie wiedziec czemu.
Bad-i - Pon 31 Sie, 2009 1. k-mart pisze ze musisz zalozyc haldexa
2. eM mowi ze bez kompresora nie ma sensu honda jezdzic (lepiej BMW)
3. Stf wskazuje na za mały negat w kołach
4. Saxorulez juz zamawia walki CC
5. Marek23 woli EVO VI (ktorym klepie Kajetana)k-mart - Pon 31 Sie, 2009 nie trzeba haldexa, tu jest 4ws, wiec musi skrecac!michool_vt - Pon 31 Sie, 2009 4 kołą skretne, anjas killujesz