Loko - Sob 07 Lut, 2009 Dziś może ktoś uskutecznia jakąś jazde?, bo ja właśnie odpalam lfsaAnonymous - Sob 07 Lut, 2009 qwa ja bym zagrał ale ja zajebisty lescz
jestem:/Loko - Śro 01 Kwi, 2009 OS Karowa w lfsie
Taki layout ktos zrobił do lfsa, całkiem przyjemny odcinek naśladujacy karową, można sie troche pobawić, chociaż mi sie po chwili kreci w głowie od tego kręcenia wokół beczek szukan i nawrotów
Żeby go odpalić , trzeba miec przynajmniej licencje s1, bo jest on zbudowany na trasie so sprint 1.
Plik ściąga sie do lfs/data/layoutpP - Śro 01 Kwi, 2009 http://www.mototube.pl/fi...wa-w-lfs-ver.2/
ale jakoś nie moge złapać tej karowej, szczególnie na górze..anjas - Pon 09 Lis, 2009 Może pykniemy grupowo w LFS'a?
Może np. w środe w dzień, np. o 12.00? (jest święto, można pograć)M - Pon 09 Lis, 2009 Kusisz....
i'm inMichał - Pon 09 Lis, 2009 i'm in too
ale rozmawiamy o demie ,tak ?anjas - Pon 09 Lis, 2009
Michał napisał/a:
ale rozmawiamy o demie ,tak ?
tak, w demo gra sie najlepiejk-mart - Pon 09 Lis, 2009 chetnie bym zapodal, ale mam problem ze sterownikami pada M - Pon 09 Lis, 2009 Majk pozycz kiere Michał - Pon 09 Lis, 2009 heheh
sam se pośmigam
mi sie podoba kiedyś wyscig na 30 kółek chyba ...
ja jebie, z 40 min jechalismy, łapa mi zdrętwiała. Czołówka sie szybko wyklarowała, ale tyły ostro walczyły o kazde miejsce na mecie. Chyba dariano wygrał
Syto i grubo było. Do tego można jeszcze zrobić musowy pit stop jeden.kubas - Pon 09 Lis, 2009 ja tez pogram z wami geje k-mart - Pon 09 Lis, 2009
Michał napisał/a:
Do tego można jeszcze zrobić musowy pit stop jeden.
u Adamanta czy w 08?anjas - Pon 09 Lis, 2009
Michał napisał/a:
mi sie podoba kiedyś wyscig na 30 kółek chyba ...
to było meeeeega!Szczepanek - Pon 09 Lis, 2009 Ja chętny na granie, choć forma już nie ta