Michał - Wto 17 Mar, 2009 ziom, juz szybicej i wyżej się nie da
spinać się, będzie DAWAJ MANIEK JA TO KAMERUJJJJJEEEEEEEEEEEFreeMan - Wto 17 Mar, 2009
Michał napisał/a:
ziom, juz szybicej i wyżej się nie da
spinać się, będzie DAWAJ MANIEK JA TO KAMERUJJJJJEEEEEEEEEEE
o kurcze, dodatkowa presja bedzie .... trzeba sie bedzie pokazac.... pP - Wto 17 Mar, 2009 tutaj dunk, tutaj czapa, tutaj crosik.. sie gra sie ma sie przed kamerą wszystko pokaż Rudello - Wto 17 Mar, 2009 przypominam!!
Weźcie białe i czarne koszulki źebyśmy sie mogli jakos fajnie pogrupować pP - Wto 17 Mar, 2009 Panowie...w szeregach widać lekkie rozluźnienie..
musiamy się wziąć w kupę, bo szkoda naszej kasy wydawać jak mamy grać tak jak dzisiaj..
zaczynam oczywiście od siebie Anonymous - Śro 18 Mar, 2009 ja dziś nie dałem rady .... wyszedłem z garazu na chwile przed koszem .... a jeszcze nie czuje pleców
mma nadzieje,ze za tydz bedzie lepiej, ale fakt faktem dziś było zbyt luźno .... nikt nic na parkiecie nie zgłubił przypadkiem Anonymous - Śro 18 Mar, 2009 hehe, no bylo.... slabo mocno
kamera nie pomagala sytuacji, mowiac za siebie masakra, jesli majk nie nagral na poczatku to nie spelnilem swojego podstawowo-licealnego marzenia
aha, dzieki majk za wytrwalosc FreeMan - Śro 18 Mar, 2009 no bylo swietnie do momentu jak nie dostalem lokciem albo pP albo Siary w brzuch i mi oddechu zabraklo..... 15 minut potrzebowalem zeby dojsc do siebie.
Ale generalnie widac bylo wczoraj brak motywacji... jak juz jeden zespol odskakuje na pare punktow to drugiej stronie nie chce sie juz gonic.... takie moje zdanie.pcs - Śro 18 Mar, 2009 moim zdaniem stremowala was kamera , a do tego kapitan marcel byl jakis demotywujacy swoim niedysponowaniem. Bedzie lepiej!Rudello - Śro 18 Mar, 2009 nie było najlepiej ale źle też nie było.. fakt troche luźna atmosfera panowała, ale wybiegałem sie
ja zawsze gonie Anonymous - Śro 18 Mar, 2009 Ja zawsze gram do końca !!!
FreeMan sorry za łokieć... ale mnie sie wydaje że to był jednak PP pP - Śro 18 Mar, 2009
Siara napisał/a:
ale mnie sie wydaje że to był jednak PP
ałłłłłłłłłłaaaaaaaa faul..Anonymous - Pią 20 Mar, 2009
FreeMan napisał/a:
jak juz jeden zespol odskakuje na pare punktow to drugiej stronie nie chce sie juz gonic.... takie moje zdanie.
we ost wtorek faktycznie tak było, ale czesto jest tak, ze -20 robi sie remis
pcs napisał/a:
do tego kapitan marcel byl jakis demotywujacy swoim niedysponowaniem.
troche plecy mi doskwierały, ale w nast wt mam nadzieje bede w 100% sprawny pP - Wto 24 Mar, 2009 czy dzisiaj ktoś coś??
hmmAnonymous - Wto 24 Mar, 2009 24/03/2009 graaaamy