Michał - Nie 11 Paź, 2009 grałem w forze u stefcia w piątek.
Żenada. Błagam, nie mówcie mi ze to symulacja.
Fajnie i przyjemnie sie jedzi, nie powiem. Samochód sie fajnie ustawia ale to arcade pełną gębą.anjas - Nie 11 Paź, 2009 ja grałem w RBR w piątek (na trzeźwo).
Żenada. Błagam, nie mówcie mi ze to symulacja.
Fajnie i przyjemnie sie jedzi, nie powiem. Samochód sie fajnie ustawia ale to arcade pełną gębą.
Michał - Nie 11 Paź, 2009 andrzejku prosze cie ...
jechałem na trzezwo na początku u stefcia. Fajnie sie od band samochód odbija anjas - Nie 11 Paź, 2009 nie no Majk, Forza to nie symulacja. Zgadzam się i tak się tylko przekomarzam. Jak dla mnie (z gier, w które grałem) najlepiej realizm jazdy oddawał LFS.
Forza to moim zdaniem taki kompromis pomiędzy arcade a symulacją, na tyle dobry, że grywalność jest super.
Jeszcze niespełna 2 tygodnie do Forza 3 PiTT - Nie 11 Paź, 2009 faktycznie na tych seryjnych autach w forzie 3 jezdzi sie jak w klasycznej arkadówce, nie kręci mnie to demo, wolę sobie odpalić forze 2 i poupalać dobrze zmodzoną furą
co innego grafika, widac ze w forzie 3 jest ogromny krok w przod w porówaniu do 2
czekam na pelna wersje i kupuje, wygrywam w chooj kasy i zaczynam przerabiac fury
troche ostatnio na pececie poupalalem Shifta, graficznie mi się bardzo podoba
co do samej jazdy to i tak najlepsza czesc z ostatniej, ale nadal za bardzo arkadowe
jazda praktycznie 0-1, ostry hebel przed zakretem i opor na zakretach, nie ma co sie wysilac z kontrowaniem, trzeba oporowo napierac na zakretach i odbijac sie od innych aut
mimo wszystko nie jest najgorsza, dla funu można pojeździć
zresztą nie mam na kompie kierownicy, więc i tak jazda na klawiaturze jest średniak-mart - Nie 11 Paź, 2009 fakt, LFS chyba nigdy mi sie nie znudzi, mistrzVlodarsky - Pon 12 Paź, 2009 Czy było tu gdzieś coś o GT 5 Prologue ?? co o niej myślicie ? dają ją do zestawu z PS3...anjas - Pon 12 Paź, 2009
Vlodarsky napisał/a:
Czy było tu gdzieś coś o GT 5 Prologue ?? co o niej myślicie ? dają ją do zestawu z PS3...
było, moim zdaniem ładna grafika, całkiem fajne prowadzenie samochodów (coś jak w forza seryjne fury) ale tak naprawdę to nuuuudaaaaa, nic się nie dzieje. Mało samochodów, mało tras, nie ma modyfikacji. Prologue to takie demo pełnej wersji, na którą czeka się już 3 lata i nie wiadomo kiedy będzie. A że ludzie nie mogą się doczekać to sprytne Sony i Polyphony sprzedają demo jako prawie pełnowartościową grę.
Jak chcesz Mareczku to mogę Ci pożyczyć, bo i tak w to nie gram.qbus - Pon 12 Paź, 2009 fakt, gra bardzo ladna, prowadzenie samochodow bardzo fajne ale niestety bardzo malo tras przez co bardzo szybko sie nudzi. .zefir - Pon 12 Paź, 2009 max 4 dni grania niestety, a sony apropo pelnej GT5 odklada wnieskonczonosc anjas - Pon 12 Paź, 2009
zefir napisał/a:
max 4 dni grania niestety, a sony apropo pelnej GT5 odklada wnieskonczonosc
za to do Forza3 już tylko 11 dni zefir - Pon 12 Paź, 2009 ekzakli
mysle ze po sieci bedzie za dni kilka Vlodarsky - Wto 13 Paź, 2009
anjas napisał/a:
było, moim zdaniem ładna grafika, całkiem fajne prowadzenie samochodów (coś jak w forza seryjne fury) ale tak naprawdę to nuuuudaaaaa, nic się nie dzieje. Mało samochodów, mało tras, nie ma modyfikacji. Prologue to takie demo pełnej wersji, na którą czeka się już 3 lata i nie wiadomo kiedy będzie. A że ludzie nie mogą się doczekać to sprytne Sony i Polyphony sprzedają demo jako prawie pełnowartościową grę.
Jak chcesz Mareczku to mogę Ci pożyczyć, bo i tak w to nie gram.
mam ją... chciałem poznać wasze zdanie bo nie chciałem się ośmieszyć pisząc, że to kupa poza grafiką mi się tam nic nie podoba. Mało muzyki, prowadzenie mi się średnio podoba - takie jakieś opóźnione
a więc 3 najlepsze samochodówki na PS3 waszym zdaniem ?anjas - Wto 13 Paź, 2009
Vlodarsky napisał/a:
a więc 3 najlepsze samochodówki na PS3 waszym zdaniem ?
nie ma takich Vlodarsky - Wto 13 Paź, 2009
anjas napisał/a:
nie ma takich
to po co mi konsola nastawiłem się na fajne granie a zostanie mi sonic albo inny krasz bandikot