właśnie mnie to rozwala, że kupujesz telefon, który w serii jest kichą i jak jak nic nie dograsz to du*a
sam jestes kicha PiTT - Pon 20 Gru, 2010 dobra, dobra nie bulwersuj się tak
po prostu omnia wg. mnie jest jednym z najgorszych telefonów i tyle, trochę ich miałem
jak Ci pasuje to git, dla mnie był zupełnie nieużyteczny zefir - Pon 20 Gru, 2010 mysle ze wyraz najgorszy srednio pasuje, a w moim przypadku wiele rzeczy zwiazane z windowsem kiedy ja kupowalem bylo mega mi potrzebne, i auto mapa ktora dziala szybko i sprawnie u mnie
nie bulwersuje sie, tylko pisze swoje spostrzezenia, jak dla mnie tyle apropo tego.
telefon uzytkuje 2lata i nigdy mnie nie zawiodl, a bateria trzyma zdecydowanie dlugo jak na te telefony.
jedyne co tak naprawde przeszkadza to sredni wyswietlacz przy pelnym sloncu.
aplikacji na winde jest masa, opera do www, klient mejla na kilka kont, i dobry kalendarz, to wszystko mam w omnii i tego potrzebuje, jedyne co wkurza obecnie i to jest glowny powod myslenia o zmianie to zupelny brak synchronizacji z macosx.
czy ktos oprocz Majka ma milestone??
jak sie go uzytkuje, bateria ile trzyma?? i co z navi na androidzie?
pozdroAnonymous - Pon 20 Gru, 2010 se Elm , dobry czy zły ? miał ktos macał dotykał albo lizał ?
ad2. czy kwoty podawane na stronie sklepów internetowych (orange) są kwotami netto czy brutto ?PiTT - Pon 20 Gru, 2010
Czesio napisał/a:
se Elm , dobry czy zły ? miał ktos macał dotykał albo lizał ?
ad2. czy kwoty podawane na stronie sklepów internetowych (orange) są kwotami netto czy brutto ?
to ja ad.2
w ofercie dla indywidualnych zawsze powinny być brutto
w ofercie biznesowej zazwyczaj podają nettoCHRZANEK - Wto 21 Gru, 2010
zefir napisał/a:
a propo navi, jakies sa dostepne pod android?
Są są.dzik - Pią 24 Gru, 2010 Ogarnia ktos dobrze ustawienia nokii? Dalem mamusce stara E52 i telefon co jakis czas zaczyna pobierac dane, mi to wisialo, ale jej nabija kase. W ustawieniach polaczen ustawione by prosil o zezwolenie, nie prosi. Wywalic profilu polaczenia nie chce, czasami polaczenie bedzie potrzebne.Bad-i - Pią 24 Gru, 2010 teraz moge sie wypowiedziec, z wielka niechecia ale musze przyznac nowy Iphone 4g jest mistrzem. Pobaiwilem sie tym gadzetem przez 15 minut i uwazem ze zadna nokia, HTC, Samsung nie dorasta mu do piet. Jak tylko bede mial mozliwosc to postaram sie wejsc w to goowno Michał - Pią 24 Gru, 2010 czemu ?Bad-i - Pią 24 Gru, 2010
Michał napisał/a:
czemu ?
juz tlumacze;
- zayebisty w rece
- wyglad miazdzy cycki
- designersko nie ma konkurencji
- jest szansa przyzwyczajenia do klawiatury
- czuje go w łapie
- jest kozak
- w kato na dysce nie potrzebowal bym Jacka
- ogolnie (poza klawiatura) jest mistrzem ponad mistrze, mimo ze mam 3 ladowarki do Nokii to skandynawia padaBonczek - Pią 24 Gru, 2010 Też to przechodziłem, do pierwszego iPhone`a którego sobie zostawiłem a nie sprzedałem dalej podchodziłem zupełnie bez przekonania CHRZANEK - Pon 27 Gru, 2010
Bad-i napisał/a:
mimo ze mam 3 ladowarki do Nokii to skandynawia pada
No z tym to się zgodzę
Ale Bad-i "czwórka" to w tej chwili najdroższa propozycja na rynku - trudno żeby był kiepski Bad-i - Pon 27 Gru, 2010
CHRZANEK napisał/a:
Bad-i napisał/a:
mimo ze mam 3 ladowarki do Nokii to skandynawia pada
No z tym to się zgodzę
Ale Bad-i "czwórka" to w tej chwili najdroższa propozycja na rynku - trudno żeby był kiepski
eee tam nie przesadzaj w US spadly juz do 500 dolkow. I nawet nie chodzi tutaj o cene bo nie zawsze co najdrozsze to najlepsze. Ale tak jak wczesniej nie mialem przekonania do tego telefonu tak teraz bardzo mi sie podoba. Przyznam tylko ze zeby kupic ten gadzet trzeba go z 2-3 dni normalnie uzytkowac zeby sprawdzic czy jednak to jest to.GeKo - Nie 02 Sty, 2011 na HD2 już jest dostępny Android identyczny jak w HD Desire z Androidem 2.3 dzik - Nie 02 Sty, 2011 Jeszcze w piatek nie bylo 2.2 na galaxy